Life

Jador și Georgiana Elisei, din nou împreună? Vestea neașteptată venită după Survivor România

29.04.2021 | 08:46
Jador si Georgiana Elisei din nou impreuna Vestea neasteptata venita dupa Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Jador a făcut un anunț neașteptat despre Georgiana Elisei, după ce a ieșit de la Survivor România. Fostul Faimos a vorbit foarte sincer despre fosta sa iubită, dar și ce se mai întâmplă între ei în momentul de față. 

Manelistul speră să se împace cu tânăra care i-a furat inima în urmă cu câțiva ani și după care suferă și acum. Cântărețul de muzică de petrecere o caută mereu pe șatenă, sperând că în cele din urmă aceasta îi va mai acorda o șansă.

ADVERTISEMENT

Artistul își dorește să fie cu Georgiana Elisei pentru că ea este femeia care îl știe de când era sărac. Jador nu are nevoie de o nevastă care să-l iubească pe cel din prezent, ci de cineva cu care la un moment dat a împărțit și bune și rele.

Jador, veste surprinzătoare despre Georgiana Elisei. I-a oferit o nouă șansă?

Jador nu și-a pierdut speranța în mai bine chiar dacă spune că Georgiana Elisei este orgolioasă și nu pare să lase garda jos. Fostul concurent de la Survivor România o iubește enorm pe tânără, deși drumurile lor s-au despărțit în anul 2016.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu știe ce va fi în continuare între el și fosta parteneră de viață, pe care recunoaște că a căutat-o imediat cum a ajuns în țară, după filmările din Republica Dominicană. Manelistul nu o poate da uitării, de aceea luptă să ajungă din nou la inima fostei.

„Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă. Nu mă dau mare sau ceva, e realitatea: oriunde mă duc, femeile sunt curioase de mine. Și nu de mine de cine sunt eu, de Jador.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aș fi fost Jador nu mi-aș fi permis să cumpăr paharul ăsta de vin, pentru că probabil era 15 lei și eu aveam 12 lei pe zi în facultate de a mânca. Și de ăia 12 lei mâncam cu o fată, de-aia țin eu foarte mult să fiu cu fata aia și trag foarte mult să fiu cu ea.

Ea nu prea trage să fie cu mine, e foarte orgolioasă așa. Dar la un moment dat nu știu ce o să fac. Nu e bine. Mi-am pierdut speranța de a-mi găsi o nevastă.

ADVERTISEMENT

De dragul muzicii, am renunțat la familie, de a-I vedea tot timpul și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă, pentru că toate nu mă vor pentru  ceea ce sunt, mă vor pentru ce sunt acum”, a povestit Jador, în podcastul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT