Life

Jador și Ruby, fotografia anului! Cum au apărut cei doi pe Instagram: „Nu pare româncă”

20.08.2020 | 16:39
Jador si Ruby fotografia anului Cum au aparut cei doi pe Instagram Nu pare romanca
Jador și Ruby s-au întâlnit la Botiza, Maramureș. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador și Ruby au făcut senzație în Maramureș! Cei doi cântăreți au plecat la Botiza, acolo unde au participat la câteva evenimente speciale.

Jador și Ruby, românași mândri

Au profitat de ocazie și s-au îmbrăcat în straiele populare specifice locului. La un moment dat, Jador a declarat despre Ruby că nici măcar în hainele tradiționale nu ar spune cineva că e româncă, iar tatuata s-a amuzat.

ADVERTISEMENT

„Nici măcar în costumul popular nu pare româncă”, a spus Jador despre Ruby pe Instastory.

Cântărețul a fost chemat să cânte în localitatea maramureșeană, probabil pe bani grei având în vedere faima sa din ultimul an, iar în ultima vreme este tot mai solicitat.

Ionuț Dumitrache nu se oprește însă doar la manele, genul care l-a consacrat.

Va avea propriul reality-show la Antena Stars

Artistul are parte de o serie de oferte în televiziune, iar la un moment dat s-a zvonit că va fi noua atracție masculină din show-ul „Burlacul” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

A fost o alarmă falsă, însă cântărețul va apărea, totuși, într-o producție tv, una care va fi exclusiv despre el.

Jador va avea un reality-show la Antena Stars, acolo unde telespectatorii vor putea vedea tot ce face artistul în viața de zi cu zi: la shopping, la duș, în culisele concertelor ori alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Show-ul va deveni cu siguranță unul din cele mai urmărite din România, căci Jador este în aceste momente personajul momentului.

Cântărețul a devenit cunoscut datorită participării în emisiunea matrimonială „Puterea dragostei” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Pasionat de muzică, a colaborat până acum cu mai mulți artiști de la noi și, de departe, cea mai ascultată melodie a sa, hit-ul cu care s-a impus definitiv pe piața muzicală este „Dau moda”, împreună cu Lino Golden.

Artistul a început recent o colaborare și cu Costi Ioniță, pe lângă melodia pe care i-a compus-o Alex Velea. Și noua sa piesă, „Jale”, răsună în difuzoarele românilor.

jador
Jador și Ruby, în costume populare maramureșene. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: