Life

Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România! Spiritele se încing în ediția din 27 martie

27.03.2021 | 15:15
Jador si Starlin la un pas de bataie la Survivor Romania Spiritele se incing in editia din 27 martie
Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Jador și Starlin sunt la un pas de bătaie la Survivor România, în ediția din 27 martie! Al doilea joc pentru imunitate aduce teniuni fără precedent în Republica Dominicană.

Faimoșii și Războinicii se luptă într-un meci greu, după ce în ediția din 26 martie bătălia dintre cele două echipe a fost la baionetă, echipa roșie reușind să dea o lovitură de teatru chiar spre finalul meciului impunându-se în fața albaștrilor.

ADVERTISEMENT

În emisiunea care va decide cine va avea șanse să iasă în față la eliminarea din 28 martie, Jador și Starlin vor sări la bătaie, manelistul nefiind la prima abatere de acest tip în acest concurs.

Jador și Starlin, confruntare dură la Survivor România

„Ești un bufon, frate! Intră și poartă-te ca un bărbat. Șșt!”, îi spune Starlin lui Jador după ce manelistul a început să se ia din nou de echipa lui.

ADVERTISEMENT

Cântărețul băcăuan nu pare să fie deja nici pe placul colegilor săi faimoși. Culiță Sterp, Elena Marin, Sebi și Cosmin Stanciu s-au plâns în repetate rânduri de comportamentul său, iar Culiță a declarat că a ales să nu îl mai bage în seamă văzând ceea ce face.

Hațeganul a mai spus că Jador le ia toată energia și aduce multă negativitate în echipa Faimoșilor înainte de fiecare meci, că se poartă ca un copil și că nu înțelege de ce face anumite gesturi.

ADVERTISEMENT

Cosmin Stanciu spune că manelistul e un vampir energetic

Cosmin Stanciu a afirmat în ediția de ieri că Ionuț Dumitrache este un vampir energetic și că ar trebui ca toată echipa să stea de vorbă cu el, să îi spună că sare calul de prea multe ori.

Primul joc de imunitate a fost câștigat ieri de Faimoși, fără ca Jador să participe la trasee. În ediția de azi, concurentul va reintra pe bancă alături de colegii săi, iar mulți dintre telespectatori sunt de părere că dacă manelistul va continua așa este foarte probabil să fie nominalizat pe viitor, fiind victimă sigură a propriului său comportament.

ADVERTISEMENT