Life

Jador și Valeria Lungu, schimb de replici, în direct, la Pro TV: „Are mulți ani față de tine” vs „Ție îți plac astea care sunt minore”

Jador și Valeria Lungu s-au întâlnit în emisiunea lui Cătălin Măruță, însă au dat semne că nu se înțeleg prea bine. Ce reproșuri și-au făcut cei doi.
16.09.2022 | 18:29
Jador si Valeria Lungu schimb de replici in direct la Pro TV Are multi ani fata de tine vs Tie iti plac astea care sunt minore
Jador și Valeria Lungu, schimb de replici în direct. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Valeria Lungu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți, iar Jador era la rândul său în platou, pentru a-și promova cea mai nouă melodie. Între cei doi a izbucnit o dispută și, mai în glumă, mai în serios, și-au aruncat unul altuia cuvinte dure.

Valeria Lungu și Jador, dispută în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Valeria Lungu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a acceptat invitația la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță. În același timp în care ea se afla în platou, în culise, alături de mama tinerei, se afla Jador, și el invitat în cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT

Cât timp își aștepta rândul pentru a intra în direct, artistul era atent la răspunsurile pe care frumoasa blondină le oferea.

La un moment dat, întrebată cu ce bărbat din showbizul românesc s-ar căsători fără să stea prea mult pe gânduri, Valeria Lungu a răspuns clar și răspicat: Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a auzit nu a fost deloc pe placul lui Jador care a intervenit și i-a spus tinerei că nu e bine să-i placă bărbații mai bătrâni.

„Pot să intervin? Te rog frumos să mă scuzi că-ți stric emisiunea. Mihai Petre, probabil, are mulți ani față de tine, nu, Valeria? Pari că ai 16 ani”, a reacționat Jador.

ADVERTISEMENT

Valeria Lungu nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors imediat replica artistului, acuzându-l că este atras de fete cu o vârstă mai mică decât ar trebui.

„Acuma, iartă-mă! Dacă ție îți plac astea de 16, care sunt și minore…Aia zic”, a spus Valeria Lungu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Jador a făcut mai multe glume pe această temă și i-a amintit de mai multe ori tinerei că el are 27 de ani și că ar trebui să-și schimbe gusturile către persoane de vârsta lui.

„Mai tânăr. Eu am 27. Mihai Petre cât are?”, a mai adăugat Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: