Life

Jador șterge pe jos cu finaliștii de la Puterea dragostei: „Toți sunt cu două fețe”

22.07.2020 | 17:27
Jador sterge pe jos cu finalistii de la Puterea dragostei Toti sunt cu doua fete
ADVERTISEMENT

Jador a comentat în termeni foarte critici evoluția concurenților din cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Puterea dragostei de la Kanal D.

Jador îl susține pe Livian de la Puterea dragostei. Ce spune despre ceilalți finaliști

Singurul pe care îl susține este Livian. Despre ceilalți nu are păreri tocmai bune, considerându-i prefăcuți și bârfitori, iar despre Ella nu a vrut să spună nici măcar un cuvânt.

ADVERTISEMENT

„Nu am ce discuta… Nu, nu pot spune nimic despre finala Puterea Dragostei! Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenta și nu mai vreau să aud… Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la Puterea Dragostei, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, de bârfesc”, a declarat Jador, potrivit wowbiz.ro.

„Singurul pe care îl respect este Livian d ela Puterea Dragostei! Restul nu mă interesează, nu discut despre ei, nu am ce să zic despre ei decât că sunt…”, a mai spus cântărețul de manele.

ADVERTISEMENT

Ispita Bianca Pop îi dă târcoale manelistului

Artistul a avut o relație cu Ella, însă concurenta nu a putut trece peste despărțirea de manelist, la care se gândește și acum, după care suspină des.

De curând, fanii emisiunii au putut s-o vadă pe Ella cum suferă după băcăuan. La un moment, când a sunat una din melodiile cântărețului, bruneta a început să plângă și să ofteze, realizând că în inima ei acesta ocupă în continuare un loc important.

ADVERTISEMENT

În timp ce cu Ella a lămurit în mare parte statusul relației lor, există o altă vedetă care îi dă târcoale lui Jador. E vorba despre Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii.

„Mie îmi plac manelele… la maximum! Sunt prietenă foarte bună cu Jador… Sunt foarte bună prietenă cu el și vreau să fiu și mai bună. Mi-a promis că îmi face o piesă, voi apărea și în clip, doar eu cu el…”, a mărturisit recent Bianca.

ADVERTISEMENT