Life

Jador, sub influența alcoolului la meciul lui Iancu Sterp? A ajuns viral pe TikTok. Reacțiile fanilor

Fanii se întreabă dacă Jador a apărut sub influența alcoolului la meciul lui Iancu Sterp, după ce au apărut mai multe clipuri video pe rețelele sociale.
11.05.2022 | 10:04
Jador sub influenta alcoolului la meciul lui Iancu Sterp A ajuns viral pe TikTok Reactiile fanilor
Jador, sub influența alcoolului la meciul lui Iancu Sterp? Sursa foto: Instagram, TikTok/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a fost și el prezent la meciul lui Iancu Sterp, care l-a învins aseară pe Ovidiu Neveu. Interpretul de manele s-a bucurat foarte mult pentru fratele lui Culiță, iar internauții au observat că acesta avea un comportament bizar, semn că ar fi consumat alcool.

Cum a apărut Jador la meciul lui Iancu Sterp

Întrebat dacă ar accepta să lupte cu Iancu Sterp în cușca MMA, Jador a spus că nu, pentru că el cântă “frumos” și preferă să nu se implice în astfel de provocări.

ADVERTISEMENT

“Nu, mersi. Eu cânt frumos”, a fost răspunsul cântărețului.

@sergiu.rsr #jador #iancusterp #culita_sterp_official ♬ sunet original – 🇹🇩SERGIU…RSR👑

Într-un alt videoclip, Jador a vorbit despre cât de mult muncește Iancu Sterp. Felul în care a vorbit cântărețul i-a amuzat pe internauți, care nu au ezitat să lase zeci de comentarii.

“Oamenii care muncesc sunt întotdeauna mai speciali decât oamenii care nu muncesc. Ăsta (n.r. Iancu Sterp) e om care muncește și care nu vorbește despre asta.”, a mai spus solistul.

ADVERTISEMENT

Jador și Bogdan Mocanu s-au filmat în timp ce fostul concurent de la Survivor România 2021 vorbea despre iubire, pe un ton amuzant.

“Iubirea unul față de celălalt, iubirea pe care ne-o purtăm unul față de celălalt, neconștientă, este cea mai importantă.”, a spus Jador.

ADVERTISEMENT
@b.o.b.o.85 JADOR BEAT LA GALA RXF 🥂😉 #fyp #boboirina17 #viral ♬ sunet original – Bobo

În plus, faptul că artistul a părut mult prea entuziasmat la meci i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă nu cumva acesta a consumat cam mult alcool înainte.

Unii l-au criticat pe Jador pentru faptul că ar fi băut cam mult. Pe de altă parte a, unii i-au luat apărarea cântărețului, spunând despre el că muncește foarte mult. Unii au presupus că a băut pentru a sărbători victoria lui Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT

Un alt fan spune că Jador nu era neapărat sub influența alcoolului la gala MMA. Cântărețul e vesel mai mereu, așa că ar fi greu de spus dacă a consumat sau nu alcool.

“Jador era beat mort”, “E rupt”, ”Muncește foarte mult Jador…a băut și el acum un pahar în plus, nu a făcut nimic greșit”, “Nu este beat! Așa e el”, “Și ce dacă a băut un pahar?! Bravo lui, a avut motiv”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani, pe TikTok.

@salimehmet2 #5pasidebine #onlyforyou #ralvideotiktok #2022tiktok #viral2022 #viral2022 #talent @jador @sterpiancu.oficial @culita.oficial ♬ Le Calin – 斌杨Remix

ADVERTISEMENT