Life

Jador suferă iar din dragoste. Artistul a fost părăsit de iubită

26.10.2020 | 23:46
Jador sufera iar din dragoste Artistul a fost parasit de iubita
ADVERTISEMENT

Jador, unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, a fost rănit adesea în dragoste, suferința sa fiind sursă de inspirație pentru piesele care au cucerit internetul.

Recent, în cadrul emisiunii ce îl are drept protagonist, celebrul manelist a mărturisit că are iar inima frântă, după ce a fost părăsit de iubită.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a despărțirii, Jador a dorit să le dezvăluie fanilor momentele grele prin care trece, anunțând o nouă piesă dedicată fostei partenere, pe care, conform spuselor lui, încă o mai iubește.

Jador suferă iar din dragoste. Artistul a fost părăsit de iubită

Deși este unul dintre cei mai în vogă cântăreți din țara noastră, Jador este foarte sensibil și suferă adesea din dragoste. Cu toate că este bogat și chipeș, se pare că solistul nu are deloc noroc pe plan sentimental, fiind părăsit de iubită.

ADVERTISEMENT

Nu este o noutate faptul că Jador a suferit de multe ori după fostele partenere, cărora le-a dedicat melodii emoționante, în care fanii s-au regăsit. Acesta a anunțat, în cadrul emisiunii care îi poartă numele, difuzate pe Antena Stars, că se pregătește să lanseze o nouă piesă, dedicată ultimei sale iubite.

Jador li s-a confesat telespectatorilor și a dezvăluit că suferă după una dintre cele mai importante femei din viața sa. Recent, interpretul s-a despărțit de iubita sa, fapt ce a dus la o reacție impulsivă din partea artistului, lovind cu pumnul în ușă din cauza nervilor.

ADVERTISEMENT

„Sufăr. I-am făcut și melodie. Doamne, femeile asta mi-au distrus viața. Sufăr după o fată, i-am făcut și melodie. Sunt eu prost să mă îndrăgostesc. Ce-mi trebuie mie îndrăgosteală? Am dat cu pumnul aici, că m-am enervat. Niciuna nu e bună. Sunt supărat pe viață. Cum să mă lase. Sunt prost tare. De ce am eu inima așa proastă, Doamne?”, a spus Jador la „Antena Stars”.

Ulterior, Jador a oferit mai multe informații despre cea care i-a frânt inima, menționând că nu știe exact motivul despărțirii, însă bănuiește că gelozia ar fi determinat-o pe tânără să pună punct relației. Cântărețul a dezvăluit că el și fosta iubită s-au separat și s-au împăcat de nenumărate ori de-a lungul anilor, declarând că el încă are sentimente puternice pentru domnișoara respectivă.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu o fată, după care ne-am despărțit și ne-am împăcat de mai multe ori și acum ne-am despărțit de tot. Nu știu de ce m-a părăsit. Gelozii, de astea. Am fost acum câțiva ani cu ea, dar încă o iubesc și probabil o voi mai iubi”, a continuat Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: