Life

Jador, totul despre femei și viața sa amoroasă: „Mama nu o să vină la nunta mea”

Jador a vorbit despre femeile din viața lui și despre latura sa sentimentală. Nu a evitat nicio întrebare în cadrul unui interviu... indiscret.
30.06.2021 | 17:25
Jador totul despre femei si viata sa amoroasa Mama nu o sa vina la nunta mea
Jador, cântăreț de manele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a vorbit despre fostele sale iubite, despre familie și despre cum ar arăta nunta ideală pentru el. Acesta i s-a destăinuit jurnalistei Mădălina Lambrinoc de la Kanal D într-un interviu fără perdea.

Jador a spus că a făcut multe nebunii din dragoste și a dat și câteva exemple. A mărturisit că se îndrăgostește destul de des și că a plâns de multe ori din cauza decepțiilor amoroase.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare bărbatul în fața căruia femeile cad precum muștele, a avut parte și de refuzuri până acum.

Jador, totul despre viața sa amoroasă

Artistul a spus că și-ar dori o nuntă în care să se distreze pe cinste, însă mama lui ar sta într-un salon separat din cauza religiei sale.

ADVERTISEMENT

„Mama nu o să vină la nunta mea. Fac un salon pentru ea și toți pocăiții că ei nu dansează”, a declarat manelistul în cadrul interviului de la Teo Show.

Fostul concurent de la Survivor România a mai spus că a avut noroc până acum în dragoste, dar și foarte mult ghinion.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt destul de echilibrate pe plan amoros dacă trage linie, cu toate că încă nu a găsit acea femeie pe care să o ducă în fața altarului.

Băiatul a povestit și cum a fost refuzat la un moment dat de o femeie. O fostă iubită i-a spus că nu vrea nimic cu el pentru că este mai brunețel. „Nu știi ce pierzi”, a fost răspunsul pe care cântărețul i l-a dat fetei care l-a refuzat.

ADVERTISEMENT
jador
Jador a spus totul despre viața sa amoroasă. Foto: captură Kanal D

„Am avut 6-7 iubite în paralel”

Manelistul a recunoscut că nu a fost tocmai cel mai fidel bărbat până acum. În liceu a avut mai multe iubite în același timp, iar de unele a început să uite la un moment dat.

„Am avut 6-7 iubite în paralel. Uitam în liceu de câte una. Le ziceam la toate Gărgărița ca să nu le încurc”, a mai dezvăluit muzicianul.

Tânărul cântăreț a zis și care este cea mai mare nebunie, cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut până acum pentru o femeie.

„Am mers 7 kilometri pe jos să mă întâlnesc cu ea. După ce m-am întâlnit cu ea am mers 7 kilometri la întors. Și ea avea iubit, dar eu tot o iubeam. Eram mic, eram prost”, a mai zis Jador.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: