Life

Jador trece printr-o perioadă grea. Ce a pățit fostul concurent Survivor România: „Sunt singur”

Jador trece printr-o perioadă grea, lucru care a putut fi observat pe rețelele de socializare. Ce a pățit fostul concurent de la Survivor România?
23.06.2021 | 16:07
Jador trece printro perioada grea Ce a patit fostul concurent Survivor Romania Sunt singur
ADVERTISEMENT

Jador trece printr-o perioadă destul de grea, lucru pe care l-a recunoscut pe rețelele sociale. Deși are parte de faimă și este înconjurat de cei care îi sunt alături, artistul se simte singur.

Fostul concurent de la Survivor România se consideră mai singur decât oricând, deși știe cât de mult îl apreciază oamenii. Deși a făcut totul pentru a ajunge cine este acum, Jador nu este pe deplin fericit.

ADVERTISEMENT

Jador trece printr-o perioadă grea. Ce a pățit fostul concurent Survivor România

Jador a postat pe rețelele sociale un clip video prin care le dă fanilor de înțeles că perioada prin care trece nu este deloc una bună.

Interpretul de muzică de petrecere se imte tot mai singur, deși are în jur oameni care îl susțin și apreciază. Chiar dacă are viața pe care a visat-o, Jador nu este în totalitate fericit.

ADVERTISEMENT

„Încă de când eram mic îmi doreaam sa fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu -mi pare rău.

Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau…

ADVERTISEMENT

Iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a transmis Jador pe TikTok, publicând clipul și pe Instastory.

@jador##voiceeffects mereu singur

♬ Secret Love – Nicos

Jador a dezvăluit, recent, că s-a despărțit din nou de Georgiana Elisei, singura lui iubire. Artistul încearcă să treacă peste acest moment, însă îi este foarte greu să nu o mai iubească.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să repare lucrurile între el și femeia pe care o iubește de ani buni, Jador și-a dat seama că relația nu poate continua.

Fostul concurent al reality show-ului de la Kanal D este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România la momentul actual. Mulți dintre fani nu îl îndrăgesc doar pentru muzică, ci și pentru felul său de a fi și simțul umorului.

Jador a participat la Survivor România în echipa Faimoșilor, însă a fost nevoit să revină acasă după ce s-a accidentat la picior.

ADVERTISEMENT
Tags: