Life

Jador, veste uriașă pentru fanii săi. Concurentul de la Survivor România și-a îndeplinit un vis mare

Jador este pus pe fapte mare de când a părăsit competiția sportivă Survivor România. Fostul concurent de la Kanal D a făcut un anunț impresionant despre viața sa personală în urmă cu puțin timp.
19.07.2021 | 10:40
Jador veste uriasa pentru fanii sai Concurentul de la Survivor Romania sia indeplinit un vis mare
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere muncește din greu pentru planurile și idealurile sale și nu este de mirare că a reușit să ducă la capăt unul dintre cele mai mari vise ale sale. Artistul și-a achiziționat ceva ce-și dorea de mult.

Fostul Faimos de la Survivor România și-a cumpărat o casă în Capitală, acolo unde își dorește să-și întemeieze o familie și să-și crească copiii.

ADVERTISEMENT

Jador se simte binecuvântat că a reușit să-și achiziționeze această locuință, în condițiile în care are prieteni care nu au putut să-și ridice o casă, deși lucrează de ani buni.

Jador, anunț important. Artistul și-a cumpărat o casă

Artistul este recunoscător pentru tot ce a realizat până acum mulțumită muncii sale. A strâns ban pe ban și acum are o casă frumușică de care este tare mândru.

ADVERTISEMENT

„Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea «Să trăiești, să ai casă în București», uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă.

Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui.

ADVERTISEMENT

Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim.

Uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar”, a declarat Jador la Antena Stars, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce sumă de bani a scos din buzunar Jador pentru casa visurilor sale

Cântărețul de muzică de petrecere nu s-a uitat la bani când a venit vorba de casa visurile sale. Vedeta și-a achiziționat un penthouse pentru care a scos din buzunar o sumă impresionantă.

Sursa menționată mai sus arată că este vorba de 300.000 de euro, venituri pe care Jador le-a strâns datorită competiției Survivor România și concertelor susținute în ultimii ani.

Artistul a ținut să sublinieze și faptul că a muncit din greu pentru idealurile sale, în spatele rezultatelor de acum ascunzându-se multe nopți nedormite și ore multe petrecute în studioul de înregistrări.

ADVERTISEMENT