Life

Jador, victima rasismului chiar și în lumea bună a showbiz-ului? Artistul a făcut confesiuni neașteptate: „Simt reticența lor”

Jador a vorbit despre cum este să răzbească în lumea showbiz-ului și, mai sincer ca niciodată, a recunoscut că a simțit atitudini rasiste chiar și în cercuri unde nu și-ar fi închipuit.
30.06.2022 | 18:21
Jador victima rasismului chiar si in lumea buna a showbizului Artistul a facut confesiuni neasteptate Simt reticenta lor
Jador, cântăreț de manele. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Invitat în podcastul lui Gojira, Jador a fost extrem de deschis când a abordat o serie de subiecte, de la conflictul cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, până la rasism.

Jador susține că a fost victima rasismului

Manelistul i-a luat pe toți prin surprindere cu declarațiile pe care le-a făcut, precizând că s-a lovit de anumite reticențe chiar și în cercuri selecte, unde se presupune că lumea nu ar fi atât de rasistă.

ADVERTISEMENT

„Totuși, există rasism, boss! Merg pe stradă, mă întâlnesc cu vedete la televizor și simt reticența lor în a mă cunoaște.

Au prejudecăți: pentru că manelist, pentru că țigan. Ceva nu-i bine. Eu mă duc și-i salut pe toți”, a declarat Jador în podcastul lui Gojira.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a vorbit și despre motivele pentru care unele persoane din etnia sa ajung să comită infracțiuni. Manelistul e de părere că rromii nu sunt tratați ca niște oameni normali și, chiar dacă li se oferă un loc de muncă, va fi unul de jos.

„Dacă nu era muzica, tu îți imaginezi că sunt oameni în vârstă care îmi zic domnul Jador? Mie îmi era foarte rușine. Pentru ce îmi zice mie omul ăsta domnul”, a povestit manelistul și o experiență pozitivă, dincolo de rasism.

ADVERTISEMENT

Noi atacuri la adresa lui Dominic Fritz

Jador a abordat și subiectul sensibil de la Timișoara. Reamintim că primarul Dominic Fritz a decis ca artistul să nu urce pe scena Filarmonicii orașului de pe Bega.

„Nu poți să îmi numești mie munca într-un anumit fel. E munca mea, boss. Eu nu am venit să îți fur ție… Și eu pot să fiu rasist, cum a fost și el. Pot să zic și eu ce caută un german să conducă într-un oraș străin?

ADVERTISEMENT

Eu sunt cetățean și plătesc taxe multe, mari rău! Eu nu am dreptul să închiriez o sală, pentru că asta s-a întâmplat. Eu dacă voi călca acolo, putrezește aia sau ce?”, a mai spus Jador extrem de revoltat de situația de la Timișoara.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: