News

Jaf armat la o bancă din Milano. Hoții au fugit cu prada prin canalizare

03.11.2020 | 17:35
Jaf armat la o banca din Milano Hotii au fugit cu prada prin canalizare
ADVERTISEMENT

Jaf armat la o bancă Crédit Agricole din centru orașului Milano. Mai mulți bărbați înarmați au pătruns în interiorul clădirii printr-o gaură în podeaua edificiului care dădea în sistemul de canalizare. Aceștia au ținut ostatici angajații bănci și au reușit să scape în același mod în care au intrat, prin sistemul de canalizare, luând cu ei 20 de casete de valori.

Atacul ar fi început la ora 08:30 în dimineața zilei de 3 noiembrie. Doi dintre tâlhari au pătruns în interiorul băncii prin intrarea principală și au amenițat angajații cu armele din dotare. După ce toată lumea era sub amenințarea pistoalelor, au apărut restul atacatorilor, intrați prin-un orificiu din podea.

ADVERTISEMENT

La debutul atacului, hoții s-au intersectat cu managerul băncii și l-au lovit pe acesta în ceafă cu patul armelor, în prezența unui alt ostatic dintre angajații băncii. Un alt angajat a reușit să scape după ce l-a auzit pe manager strigând că are loc un jaf, scrie Corriere della Sera.

Jaf armat în centrul orașului Milano. Banca Crédit Agricole, ținta hoților

Poliția a intervenit imediat la fața locului, zece mașini ale carabinierilor au înconjurat zona centrală capitalei Lombardiei, blocând circulația și deviind 5 linii de autobuz și tramvai pentru a facilita accesul forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Deasemenea, polițiștii au înconjurat clădirea, au blocat accesul au blocat accesul în piață și au amenajat o zonă de securitate pentru a evita riscurile pentru trecători.

Cu toate acestea, toți tâlharii au reușit să scape, ieșind prin canalizare, așa cum și intraseră unii dintre ei. Ei au creat un moment de confuzie, activând un extinctor, pentru a putea evada fără să fie reținuți.

ADVERTISEMENT

Totuși, timpul scurt în care forțele de ordine s-au prezentat la fața locului, nu le-a dat acestora răgazul necesar pentru a deschide seiful.

Tâlharii au plecat cu 20 de casete de valori, al căror conținut nu este cunoscut până în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Directorul băncii a vorbit despre existența unei scurte lupte, cum a numit-o, cu tâlharii și o contuzie pe care o care în zina cefei.. Unul dintre angajați se afla în stare de șoc la intervenția echipelor de prim ajutor, iar un alt agangat a scăpat nevătămat.

ADVERTISEMENT