News

Jaf ca în filme lângă București! Hoții au fugit cu 650.000 de lei după ce au acționat brutal. Video

24.11.2020 | 22:02
Jaf ca in filme langa Bucuresti Hotii au fugit cu 650000 de lei dupa ce au actionat brutal Video
Jaf în plină stradă în Jilava
ADVERTISEMENT

Jaf în plină stradă în Jilava, în apropiere de București, între două familii de romi rivale, prejudiciul comis fiind de 650.000 de lei.

O familie a fost jefuită în plină stradă de o grupare rivală de romi din Sintești după ce a scos de la bancă 650.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor oferite de IPJ Ilfov, 2 persoane necunoscute au sustras dintr-un autoturism parcat în fața locuinței 650.000 de lei.

Jaf în Jilava, ca în filmele cu mafioți

Autorii jafului au fost surprinși în fapt și s-a pornit în urmărirea acestora. Pe raza localității Jilava s-a produs un accident rutier între cele două autovehicule, existând alte 4 mașini implicate în accident.

În total au fost rănite 3 persoane, în timp ce autorii furtului au abandonat mașina și au fugit cu suma de bani într-o direcție necunoscută.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17:44. La 17.53 oamenii legii au fost sesizați referitor la un jaf.

La ora 17:53, o altă persoană a sesizat faptul că nepotul său a fost implicat într-un accident şi anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conţinea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în faţa imobilului de domiciliu, din localitatea Sinteşti”, a transmis, marţi seară, IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

La momentul deplasării la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracţiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori. Din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule şi că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate”, au mai transmis poliţiştii. Aceştia au anunţat că în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din Bucureşti, de către echipajele medicale sosite la faţa locului, precum şi pagube materiale. „În prezent, poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora şi stabilirea cu exactitate a situaţiei şi de fapt şi de drept, cât şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a mai precizat IPJ Ilfov.

 

Tags: