News

Jaf ca-n filme în București. Hoțul a intrat în casă pe geam, cu ajutorul unei frânghii

18.09.2020 | 22:36
Jaf can filme in Bucuresti Hotul a intrat in casa pe geam cu ajutorul unei franghii
ADVERTISEMENT

Jaf ca în filmele polițiste în București, unde unul dintre hoți a coborât cu frânghia de pe acoperișul unui bloc pentru a pătrunde într-un apartament.

Surse din anchetă au dezvăluit că doi bărbați au pătruns într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei și au imobilizar persoana care se afla în interiorul casei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, hoții au furat bunuri și bani în valoare de 13.000 de lei, după ce i-au spus victimei că sunt polițiști pentru a fi lăsați să intre în interior.

Jaf ca în filme într-un apartament din București, unde hoțul a coborât de pe bloc cu frânghia

Conform Poliției Capitalei, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară în București și Ilfov pentru a duce la audieri doi bărbați acuzați de tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT

Bărbații au fost reținuți în cele din urmă pentru 24 de ore. Conform Hot News, indivizii au pătruns în 29 iunie într-un apartament din Sectorul 2, profitând de faptul că ușa era deschisă. În același timp, un bărbat a coborât în rapel pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului și au imobilizar un bărbat care locuia în acel apartament.

Hoții au pretins că sunt polițiști și au furat bani și bunuri în valoare de 13.000 de lei. Cei doi atacatori ar face parte din gruparea Giulești, specializată în tâlhării și furturi din bancomate.

ADVERTISEMENT

Cei din gruparea Giulești sunt cunoscuți pentru că în 2011 au reușit performanța de a prădui în doar 4 luni bunuri în valoare de 500.000 de lei din diferite locații.

Infractorii fură tot ce prind, de la laptopuri la aparatură electronică, telefoane mobile, camere video sau bijuterii. Românii au acționat multă vreme și în Franța, unde au creat panică în rândul cetățenilor francezi și a autorităților din Hexagon.

ADVERTISEMENT