News
notix pixel id

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din județul Tulcea! Angajații au apăsat butonul de panică

14.07.2020 | 16:34
Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din județul Tulcea! Angajații au apăsat butonul de panică
Sală de jocuri din Tulcea, jefuită. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din județul Tulcea! Concret, o persoană necunoscută l-ar fi determinat pe angajatul unei unități din comuna tulceană Greci să-i înmâneze suma de aproximativ 5.000 de lei.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 13/14 iulie. Aproape imediat, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizati prin apel 112.

Oamenii legii au aflat că o persoană pe care nimeni nu a mai văzut-o vreodată ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale având ca obiect jocuri mecanice.

ADVERTISEMENT

Sală de jocuri din Tulcea, jefuită

Aici sub amenințarea unei arme neletale, ar fi determinat angajatul unității să-i înmâneze suma aflată în casa de marcat, respectiv în aparate.

Într-un comunicat al IPJ Tulcea se arată că în urma acționarii butonului de panică, agentul de pază sosit la fața locului.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a stat pe gânduri și a pornit în urmărirea presupusului suspect, care ar fi tras asupra agentului, ranindu- l ușor.

În cauză, polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, infracțiune pentru care, deocamdată, nu are cine să răspundă.

ADVERTISEMENT

Cercetarile continuă pentru identificarea autorului, tragerea la raspundere penală și recuperarea prejudiciului. Potrivit tulceanoastră.ro, se vor verifica înregistrările de pe camerele video din incinta societăţii, dar şi din localitate.

Poliţia a confirmat evenimentul, dar nu a putut da detalii, fiind o anchetă în lucru. Agentul de securitate, rănit la cap, a fost examinat de către un medic legist, fiind în afara  pericolului.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri