News

Jaf cu mitraliera la magazinul Chanel din Paris! Au fugit pe motociclete cu bunuri de milioane de euro! Video

În cursul zilei de joi, un magazin de lux Chanel din Paris a fost ținta unui jaf armat. Hoţii au reușit să fugă, pe motociclete, cu bunuri în valoare de milioane de euro.
05.05.2022 | 21:57
Jaf cu mitraliera la magazinul Chanel din Paris Au fugit pe motociclete cu bunuri de milioane de euro Video
Jaf la magazinul de lux Chanel din Paris. Hoții au furat bunuri de milioane de euro. Sursa foto: Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai mulți hoți, cu mitraliere în mână, au dat un jaf de proporții la un magazin de lux din Capitala Franței.

Jaf la magazinul de lux Chanel din Paris. Hoții au furat bunuri de milioane de euro

Joi, 5 mai, în plină zi, un magazin de lux Chanel din Paris a fost ţinta unui jaf armat. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu răniţi, dar hoţii au reuşit să sustragă bunuri în valoare de milioane de euro, transmite presa franceză.

ADVERTISEMENT

Potrivit France24, atacul a avut loc în apropierea Pieţei Vendome. În zonă se găsesc numeroase magazine de bijuterii şi de produse de lux.

Din imaginile surprinse de martori și postate pe internet, atacul a fost comis de patru indivizi. Doi dintre ei au pătruns în magazin, iar ceilalţi au rămas afară pe o motocicletă.

ADVERTISEMENT


Poliția pariziană a anunțat că cel puțin unul dintre cei patru atacatori, care erau toți mascați și purtau căști, avea o mitralieră. Un martor a afirmat că și ceilalți aveau arme automate.

Un martor al întregului moment, Anastasia Martino, în vârstă de 26 de ani, care lucrează într-un magazin de haine vizavi de Chanel, a spus că se afla într-o pauză de țigară când a observat ”un bărbat cu un kalașnikov pe motocicletă”, în jurul orei 14:30.

ADVERTISEMENT

”Două minute mai târziu, alți trei bărbați au părăsit magazinul purtând saci mari negri. Și ei aveau arme automate, s-au urcat pe două motociclete și au plecat în grabă”.

Un alt martor al jafului: ”Totul a durat mai puțin de 3 minute”

”Nu părea să existe nicio securitate în magazin. Totul s-a întâmplat în mai puțin de trei minute”

ADVERTISEMENT

”Bărbații cu cagule pe față le-au cerut tuturor celor din magazin să se întindă pe podea, apoi și-au umplut sacii cu bijuterii și ceasuri de lux”, spune un alt martor.

La scurt timp după jaf, Poliția din Paris a izolat zona, iar magazinul a fost închis.

Chanel, fondată în 1910 de Coco Chanel, este una dintre cele mai importante case de modă din Franța. Compania vinde haine haute couture și prêt-à-porter, parfumuri, accesorii și alte articole de lux.

ADVERTISEMENT