News

Jaf de proporții în Iași. Un bărbat a furat o sumă uriașă de la un cunoscut. A fost reținut de Poliție

Un bărbat din Iași a fost reținut de Poliție sub acuzația de furt. Acesta ar fi în spatele unui jaf de proporții, iar victima sa este chiar un cunoscut.
23.06.2022 | 12:17
Jaf de proportii in Iasi Un barbat a furat o suma uriasa de la un cunoscut A fost retinut de Politie
Bărbat din Iași, reţinut după ce a furat 500.000 de lei din locuința unui cunoscut. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași este acuzat că ar fi furat nu mai puțin de 500.000 de lei din locuinţa unei cunoștințe. Suspectul a fost reținut joi, 23 iunie, la Iași, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Bărbat din Iași, reţinut după ce a furat 500.000 de lei din locuința unui cunoscut

În cursul dimineții zilei de joi, 23 iunie, Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi, au efectuat 5 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt din locuinţă, faptă ce ar fi fost comisă în municipiul Iaşi.

ADVERTISEMENT

Bărbatul acuzat de comiterea faptei a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a rezultat faptul că acesta ar fi sustras peste 500.000 de lei din locuința unui bărbat pe care îl cunoștea.

Persoana prejudiciată și-a recuperat doar parțial paguba, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Iași.

ADVERTISEMENT

”În baza probatoriului administrat în cauză, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută de polițiștii Serviciului Investigații Criminale și introdusă în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cercetările sunt continuate”, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

Polițiștii din județul Iași, alte arestări în această săptămână

A fost o săptămână încărcată pentru agenții de Poliție de pe raza județului Iași. În urmă cu două zile, agenții Secției nr. 3 Poliție Rurală Popricani au depistat în flagrant doi bărbați de 56, respectiv 46 ani care transportau cu o autoutilitară 42 de saci cu azotat de amoniu, folosiți pe post de îngrășământ, a căror proveniență nu a putut fi precizată.

ADVERTISEMENT

”Cele două tone de azotat de amoniu au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, iar persoanele au fost conduse la sediul Poliției pentru verificări.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în aceeași noapte, cei doi bărbați ar fi sustras bunurile dintr-o societate comercială din comuna Țigănași, mai anunță IPJ Iași.

Ambii bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași.

ADVERTISEMENT
Tags: