News

Jaf în 60 de secunde la o sală de jocuri. Hoții i-au amenințat pe angajați cu un pistol și au fugit cu banii

Un jaf care a durat doar 60 de secunde a avut loc în județul Arad. Cu un pistol asupra lor, hoții i-au amenințat pe angajați și au fugit cu banii.
15.05.2023 | 11:12
Jaf in 60 de secunde la o sala de jocuri Hotii iau amenintat pe angajati cu un pistol si au fugit cu banii
Jaf armat într-o sală de jocuri din Arad. Hoții au dat lovitura în doar 60 de secunde. Sursa foto: specialarad.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un jaf armat a avut loc, duminică, într-o sală de jocuri din orașul Chișineu-Criș, județul Arad. Doi bărbați care aveau cagule și mănuși au dat lovitura în doar 60 de secunde.

Jaf armat într-o sală de jocuri din Arad. Hoții au dat lovitura în doar 60 de secunde

Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în interiorul locației. Pe filmări se observă cum suspecţii i-au ameninţat pe angajaţii sălii de jocuri, în timp ce câţiva clienţi au fost forţaţi să stea în genunchi cu mâinile ridicate.

ADVERTISEMENT

În acest interval, unul dintre infractori a scos banii din casa de marcat şi i-a pus înr-un rucsac, după care cei doi au fugit. Se pare că hoții au luat 7.500 de lei din cazinou și au fugit. Polițiștii efectuează, în prezent, cercetări pentru identificarea și prinderea celor doi hoți.

Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi ameninţat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcţie necunoscută.

ADVERTISEMENT

A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării şi depistării autorilor“, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, notează Agerpres.

Potrivit agenției citate, care prezintă date din anchetă, jaful ar fi durat un minut. Imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere sunt analizate de către anchetatori.

ADVERTISEMENT

Jaf și la o sală de jocuri din București, în urmă cu trei luni

Pe 9 februarie, o femeie din București, mamă a doi copii, a fost filmată în timp ce atacă cu spray de gândaci o angajată a unei săli de jocuri de noroc. Aceasta din urmă este obligată să îi dea banii.

După ce a pierdut bani la păcănele, suspecta a intrat într-o sală de jocuri din Sectorul 1, în jurul orei 22.30, și a dat atacul. În primă fază, a dat cu spray de gândaci în ochi casierei. Apoi, i-a cerut toate încasările. Vorbim de o sumă de circa 7.000 de lei. Imediat după incident, casiera a sunat la Poliție.

ADVERTISEMENT

În urma cercetărilor efectuate de Poliție, femeia bănuită de comiterea faptei a fost găsită.  Pe 14 februarie, polițiștii de la Secția 1 au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele femeii. Aceasta a fost condusă la audieri. A fost reținută pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT