News

Jaf la două săli de jocuri din Craiova. Trei tineri au furat banii de păcănele și au dispărut

Trei tineri din Craiova au jefuit două săli de jocuri, furând banii de păcănele. Lovitura a fost orchestrată în jurul orei 5 dimineața, conform polițiștilor.
29.08.2022 | 10:52
Jaf la doua sali de jocuri din Craiova Trei tineri au furat banii de pacanele si au disparut
Jaf la două săli de păcănele din Craiova. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 19 ani a atacat angajatele a două săli de jocuri din Craiova, fiind ajutat de un tânăr de 24 de ani și de un prieten în vârstă de 21 de ani.

Săli de jocuri jefuite în Craiova

La prima sală atacată, băieții au furat aproximativ 2.500 de lei, însă au plecat cu mâna goală la a doua tentativă de jaf. Prima sală de jocuri atacată a fost o sală din zona Gării Craiova, în 25 august. Tinerii de 21 și 24 de ani frecventau această sală și au notat atent toate detaliile despre locație, supravegherea video și pază.

ADVERTISEMENT

”În dimineața zilei de 25 august, ora 05.40, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 21 de ani, operator într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută i-ar fi pus mâna la gură și ar fi încercat să o imobilizeze, cu scopul de a-i sustrage banii din încasări. Întrucât persoana necunoscută nu a reușit sustragerea banilor, a fugit de la fața locului.

Efective de polițiști au fost mobilizate, iar în urma activităților operativ-informative desfășurate a fost identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptei”, a transmis Poliția.

ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au găsit pe cei trei suspecți și i-au reținut pentru 24 de ore, inițial. Ulterior, în 26 august, toți tâlharii au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile.

Așa cum arată Gazeta de Sud, acest caz nu este singular în Craiova, probabil pentru că mulți tineri sunt atrași de mirajul banilor ușor făcuți de sălile de jocuri. Așadar, un alt tânăr a fost condamnat la aproape 4 ani de închisoare, pentru că ar fi jefuit o sală de jocuri din cartierul Valea Roșie, reușind să plece acasă cu 8000 de lei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au prins pe infractorul în vârstă de 22 de ani la două luni de la comiterea jafului din noaptea de 3 octombrie 2019.

”Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat un bărbat de 20 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au stabilit faptul că acesta, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în jurul orei 00.30, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Craiova. A ameninţat operatoarea, fără a exercita acte de violenţă asupra acesteia, şi a sustras suma de 7.800 de lei“, precizau în acel moment reprezentanţii IPJ Dolj.

Totodată, tâlharul trebuie să plătească daune morale femeii pe care a jefuit-o, nu mai puțin de 20.000 de lei.

ADVERTISEMENT