News

Jaf la magazinul eMag din Constanța. Au fost furate mai multe telefoane mobile

27.04.2020 | 14:43
Jaf la magazinul eMag din Constanta Au fost furate mai multe telefoane mobile
ADVERTISEMENT

Un jaf a avut loc luni dimineață la magazinul eMag din Constanța, acesta fiind unul dintre puținele furturi majore care au avut loc în această perioadă de criză provocată de coronavirus.

Jaf la magazinul eMag din Constanța

Conform ctnews.ro, jaful de la magazinul eMag din Constanța a fost dat de două persoane care au spart ușa de sticlă de la intrare cu un baros.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi suspecți au intrat în magazinul de pe bulevardul Tomis, au luat mai multe telefoane mobile și au reușit să fugă înainte ca agenții firmei de pază să ajungă la fața locului.

”Astăzi, în jurul orei o5.25, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

S-a deschis dosar penal pentru furt calificat

”Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile)”, se mai scrie în anunț.

Criminaliștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța au prelevat probe de la fața locului, fiind demarată o anchetă pentru a se da de urma suspecților.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun”, se încheie comunicatul.

Un polițist italian a murit în timpul unui jaf orchestrat de doi români! Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a încetat din viață încercând să oprească mai multe persoane care forţau un ATM.

ADVERTISEMENT

Presa din Napoli scrie că cei doi infractori ar fi români care locuiesc într-o tabără de la marginea oraşului. Despre ei se mai știe că sunt imigranţi de etnie romă și au fost arestați, în timp ce un al treilea complice a reușit să fugă și este căutat de poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: