News

Jaf la o bancă din centrul Capitalei. A fost prins un suspect. Video

18.11.2020 | 16:05
Jaf la o banca din centrul Capitalei A fost prins un suspect Video
ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a anunțat, marti de dimineață, că a avut loc un jaf la o bancă din Sectorul 2 al Capitalei. O sumă mare de bani a fost furată, după ce o casieră a fost amenințată. Un suspect a fost prins, în cursul zilei de miercuri, pe o stradă din Sectorul 3.

Bărbatul a reușit să plece de la locul faptei înainte de a fi acționat butonul de panică. Paguba pe care acesta a cauzat-o este de 10000 de lei.

ADVERTISEMENT

Individul a fost dus la audieri  la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale.

Bancă din sectorul doi, jefuită. Pagubă de 10000 de lei

”În jurul orei 11.30, pe o stradă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, identificat ca principal suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, săvârşită ieri într-o agenţie bancară din Sectorul 2”, a anunțat, miecuri, reprezentați ai  Poliției Capitalei, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT

Jaful a avut loc marți, 17 noiembrie, iar anunțul a fost făcut de aceeași instituție „Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei.

Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică”, a fost informarea autorităților, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Oamenii legi au mai transmis că amenințarea s-a realizat prin intermediul unui mesaj scris pe o hârtie și că nu s-au înregistrat victime. Conform sindicatului Europol, totul a durat aproximativ 60 de secunde. „Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, au mai spus polițiștii.

„Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai”, era mesajul scris pe biletul cu care a fost amenințată casiera. Aceasta a scos banii, bărbatul i-a pus într-un ghiozdan și s-a făcut nevăzut.

ADVERTISEMENT

Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a preluat cercetarea în acest caz și au prins un suspect pe străzile sectorului 3. Bărbatul a fost dus la audieri.

ADVERTISEMENT