News

Jaf la o farmacie din București. Planul n-a ieșit, hoțul a fost prins de un trecător

Un bărbat din București s-a decis să jefuiască o farmacie, înarmat cu un cuțit, însă planul a fost un eșec total după ce s-a împiedicat.
02.02.2023 | 15:35
Jaf la o farmacie din Bucuresti Planul na iesit hotul a fost prins de un trecator
Tâlhărie nereușită în București. Foto: A3
ADVERTISEMENT

Tânărul, care lucrează ca șofer de ride-sharing, a vrut să jefuiască o farmacie pentru că are probleme cu jocurile de noroc și are nevoie disperată de bani. Bărbatul a intrat, astfel, în farmacia din București pe 27 ianuarie, în jurul orei 22:00, înarmat cu un cuțit.

Jaf eșuat la o farmacie din București

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere și publicate de Știripesurse, se vede cum bărbatul intră în farmacie și scoate cuțitul pentru a le amenința pe farmaciste. Când s-a asigurat că nu e nimeni capabil să-l oprească a încercat să ajungă la bani, însă s-a împiedicat atunci când a împins o ușă pe care ar fi trebuit să o tragă. CLICK AICI PENTRU VIDEO.

ADVERTISEMENT

Profitând de această stângăcie a tâlharului femeile au fugit în stradă, astfel că bărbatul nu a reușit să obțină niciun ban. Tânărul a fost reținut după patru zile chiar în trafic, iar acum își așteaptă pedeapsa.

“Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT

În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor-înțepător, solicitând banii din casele de marcat.

Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiști și a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5″, a transmis Poliția într-un comunicat.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele său un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

În București în fiecare an au loc în medie peste 2.500 de furturi și tâlhării, ”campioane” la acest capitol fiind Sectoarele 2 și 3. Așadar, conform datelor oficiale prezentate de Libertatea, în Sectorul 1 au avut loc în 2021 2858 de furturi, în Sectorul 2 au avut loc 3.776 de furturi, în Sectorul 3 au avut loc 3.681 de furturi, în Sectorul 4 – 2.583 de furturi, Sectorul 5 – 2.420 de furturi și în Sectorul 6 – 2.698 de furturi.

ADVERTISEMENT