News

Jaf la o farmacie din Timișoara. Un bărbat a agresat o vânzătoare, a furat medicamente și bani, apoi a fugit

22.05.2020 | 08:33
Jaf la o farmacie din Timisoara Un barbat a agresat o vanzatoare a furat medicamente si bani apoi a fugit
ADVERTISEMENT

Jaf la o farmacie din Timișoara. Supărat pentru că nu a primit un produs fără rețetă, un bărbat a agresat o vânzătoare, a furat medicamente și bani, apoi a fugit.

Jaf la o farmacie din Timișoara. Un bărbat a agresat o vânzătoare, a furat medicamente și bani, apoi a fugit

Un jaf rapid a avut loc, joi seară, pe o stradă din Timișoara. Un bărbat a agresat o farmacistă, a furat medicamente și bani, apoi a fugit de la fața locului, scrie Tion.ro.

ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de poliție, suspectul jafului a intrat seara trecută, în jurul orei 21, într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara și i-a cerut farmacistei un medicament cu conținut de amfetamină.

Conform regulilor în vigoare, femeia de la ghișeu i-a spus că nu îi poate oferi produsul decât dacă prezintă o rețetă. A fost focul care a aprins pulberea, pentru că imediat individul a devenit agitat.

ADVERTISEMENT

A devenit agresiv, a împins-o pe farmacistă și a furat medicamentul, dar și o sumă de bani, pentru ca mai apoi să fugă. Polițiștii timișoreni au intrat imediat în alertă și încearcă acum să dea de urma bărbatului.

Anunțul oficial al Poliției

Din primele cercetări, reiese faptul că suspectul jafului a reușit să fure aproximativ 2000 de lei din casa de marcat, dar și aproximativ 10 cutii cu Regenol (un medicament pentru slăbit),

ADVERTISEMENT

“În jurul orei 21:00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara și i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se eliberează numai pe baza de prescripție medicală.

La refuzul acesteia, bărbatul a început să o amenințe și astfel a obținut medicamentul solicitat, sustrăgând totodată și o sumă de bani din casa de marcat.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara,care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT