News

Jaf la un magazin din Bucureşti. Un bărbat a ameninţat vânzătoarea cu cuţitul şi a fugit cu banii

Vânzătoarea unui magazin din Sectorul 5 din București a fost amenințată cu un cuțit de un bărbat care i-a cerut banii din casă.
05.10.2022 | 16:01
Jaf la un magazin din Bucuresti Un barbat a amenintat vanzatoarea cu cutitul si a fugit cu banii
Jaf în București în 14 septembrie. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Individul în vârstă de 38 de ani a fost reținut pentru tâlhărie calificată după ce a primit din partea vânzătoarei banii și a fugit cu aceștia.

Vânzătoare din București, amenințată cu un cuțit

Anchetatorii spun că același bărbat a încercat să jefuiască, în același mod, o benzinărie, așadar nu este la prima astfel de infracțiune.

ADVERTISEMENT

Polițiștii de la Secția 19 au fost sesizați că în 14 septembrie, la ora 1.30 noaptea, o vânzătoare a unui magazin din București a fost amenințată cu un cuțit de un bărbat. Individul i-a cerut femeii toți banii din casa de marcat și, după ce i-a obținut, s-a făcut nevăzut.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au identificat un bărbat de 38 de ani care e bănuit că ar fi comis această faptă. Anchetatorii au stabilit că, în noaptea respectivă, bărbatul a pătruns într-o benzinărie din același sector, unde i-a amenințat pe angajați cu un cuțit.

ADVERTISEMENT

”Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, în Capitală, la domiciliul bărbatului, el fiind găsit şi dus la audieri”, transmit autoritățile, citate de News.ro.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală de arestare preventivă. În acest sens, cercetările vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 în colaborare cu Serviciul Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în formă continuată.

ADVERTISEMENT

Acest caz aduce aminte de tâlhăria din iunie 2022, când patru hoți au avut nevoie de doar cinci minute pentru a fura telefoane și accesorii în valoare de 60.000 de lei de la un magazin din centrul Capitalei.

După cum se poate observa pe camerele de supraveghere, cei patru bărbați mascați au intrat în magazin înainte de răsărit, într-o zi de weekend și au plecat cu gențile pline de telefoane mobile și alte componente scumpe.

ADVERTISEMENT

”Ușa de aici a fost ruptă în două. Problema e că raftul ăsta a fost montat acum 2 săptămâni, numai cine știa de el este persoana care poate a dat pontul. Deși proprietarul a fost alertat imediat printr-un mesaj pe telefon de jaf și a ajuns la magazin în mai puțin de 10 minute, hoții deja dispăruseră.

Am ajuns cam în 7-8 minute. Deja nu mai era nimeni. Aveau 2 genți pline, după cum se vede și în înregistrări. În jur de 60-70 de mii de lei. Mi-au furat telefoanele clienților, pe care trebuie să-i despăgubim. Unii, spre exemplu, au avut imagini personale și s-au gândit: domnule, eu o să pierd imaginile respective”, se plângea patronul magazinului respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: