News

Jaful anului la Roma, pus la cale de un cuplu de români, specializat în furtul bijuteriilor de lux

Jaful anului la Roma, pus la cale de un cuplu de români, specializat în furtul bijuteriilor de lux. Cine sunt Bonnie și Clyde de România, care au băgat spaima în italieni.
24.04.2023 | 13:27
Jaful anului la Roma pus la cale de un cuplu de romani specializat in furtul bijuteriilor de lux
Jaful anului la Roma, pus la cale de un cuplu de români. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Jaful anului la Roma, pus la cale de un cuplu de Români, specializat în furtul bijuteriilor de lux. Cine sunt Bonnie și Clyde de România, care au băgat spaima în italieni. Cei doi hoți au jefuit două magazine de bijuterii de lux, din centrul istoric al orașului, reușind să sustragă un ceas și un colier de 110.000 de euro.

Jaful anului la Roma, pus la cale de un cuplu de români

Potrivit Stiridiaspora, carabinierii i-au oprit pe hoți chiar după ce au comis un al doilea jaf. Hoții sunt un cuplu de răufăcători, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 23 de ani. Cei doi sunt suspectați că au comis mai multe infracțiuni de furt pe ascuns, adică furau din magazine de lux fără să fie prinși.

ADVERTISEMENT

Infractorii reușeau de fiecare dată să distragă atenția angajaților magazinelor și să sustragă diverse obiecte valoroase din vitrină. Proprietarii magazinelor au realizat că au fost păgubiți doar când era prea târziu, astfel că au făcut mai multe plângeri la Poliție.

În consecință, carabinierii, coordonați de Procuratura din Roma, au analizat atent camerele de supraveghere video din magazine și de pe străzi, reușind să-i identifice pe făptași. Oamenii legii au realizat că infractorii au vizitat de mai multe ori magazinele, cu câteva zile înainte de a da lovitura. Imediat după furturi, cei doi iubiți au părăsit Roma, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Fuga nu le-a fost de mare folos, pentru că cei doi au fost ușor identificați și găsiți undeva în nordul țării. Cei doi au fost în cele din urmă ridicați dintr-un camping din Via di Malafede din Roma, unde s-ar fi întors, probabil pentru a da o nouă lovitură.

Cei doi au fost prinși în momentul în care încercau să plece cu mașina, iar acum au ajuns la închisoare. Instanța din Italia va decide acum ce pedeapsă vor primi cei doi iubiți pus pe fapte mari, însă cel mai probabil infractorii vor petrece mulți ani după gratii, separați.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi români sunt mici copii pe lângă infractorii profesioniști care au furat aur și bunuri de valoare dintr-un aeroport din Toronto, paguba fiind de 15 milioane de dolari. Avionul țintit de hoți era staționat pe Aeroportul Internațional Pearson din Toronto și transporta de obicei aur extras din minele din provincia Ontario.

Polițiștii cred că hoții au furat un container care conținea aur și bunuri în valoare de 15 milioane de dolari, fiind considerat cel mai mare jaf din istoria țării, alături de furtul a 3.000 de tone de sirop de arțar în valoare de 18.7 milioane de dolari, dintr-un depozit din Quebec.

ADVERTISEMENT

Conform Toronto Sun, responsabilă de acest jaf ar fi crima organizată din zonă. Poliția a denumit incidentul drept ”izolat și rar”, însă a refuzat să ofere detalii referitor la numele companiei aeriene care a fost păgubită sau la destinația inițială a zborului.

ADVERTISEMENT
Tags: