Prima reacţie a lui Penedo după ce s-a calificat cu Panama la CM 2018. "Mă simt special!"

Dinamo, panama, CM 2018, Jaime Penedo

Panama a reuşit să se califice în premieră a un turneu final, iar la reuşită a participat şi portarul lui FC Dinamo Bucureşti, Jaime Penedo. Panama, la care goalkeeeper-ul echipei din "Ştefan el Mare", a beneficiat de o eroare de arbitraj şi va ajunge la Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Jaime Penedo a vorbit despre reuşita cu echipa naţională şi susţine că se simte special pentru că este singurul jucător din Liga 1 Betano care va merge la Campionatul Mondial din Rusia 2018.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Jaime Penedo, despre reuşita cu Panama: "Plângeam, râdeam, îi mulţumeam lui Dumnezeu!"

"Am simţit o bucurie egală cu cea pe care am trăit-o atunci când mi s-au născut copiii. Plângeam, râdeam, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit astfel de clipe în viaţă! Dar meritam din plin, am jucat toţi cu inima pentru ţară, pentru familiile noastre, să ne asigurăm un loc în istorie.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Mă simt special. Sper să mă ţină Dumnezeu sănătos şi să fiu la turneul final din Rusia! Cred că va fi extraordinar. O să dăm de adversari redutabili, dar suntem pregătiţi. Orice vom face acolo va fi ieşit din comun. Suporterii ne-au transmis toată fericirea lor, sărbătoarea o trăim alături de ei. Este momentul acela memorabil, din viaţa unui om, care nu se va uita niciodată şi va rămâne în istorie", a spus Penedo, conform gsp.

Jaime Penedo a debutat pentru Panama pe 29 iunie 2003 şi a bifat 125 de meciuri. A ajuns la FC Dinamo Bucureşti pe 4 iulie 2016 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2018.

200.000 de euro este cota lui Penedo, conform transfermarkt

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933