Fotbal intern

Ce veste pentru Negoiţă! Câte salarii plăteşte Penedo la Dinamo

Ionuţ Negoiţă isi freacă mâinile de bucurie. Prezenţa lui Jaime Penedo la CM 2018 îl scapă de o plată deranjantă
06.12.2017 | 10:33
Ce veste pentru Negoita Cate salarii plateste Penedo la Dinamo
ADVERTISEMENT

Jaime Penedo este singurul fotbalist din Liga 1 Betano care merge la Campionatul Mondial din Rusia. Iar aceasta este o veste excelentă şi pentru Dinamo. Asta pentru că portarul titular al naţionalei statului Panama va aduce un venit de 7.000 de euro pe zi pe durata prezenţei la Cupa Mondială!

FIFA a dat publicităţii suma pe care cluburile care dau jucători la Turneul Final al Campionatului Mondial le vor încasa pe zi. Iar aceasta nu este deloc de neglijat: 7.000 de euro! Dinamo va fi singura beneficiară, Jaime Penedo fiind unicul fotbalist din Liga 1 Betano care va participa. Astfel, Ionuţ Negoiţă poate să îşi muşte mâinile că Slovacia nu a ajuns şi ea la Mondiale, pentru că ar fi încasat bani şi de pe urma lui Adam Nemec. 

ADVERTISEMENT

Şi nu mai voiau să-l lase pe Jaime Penedo la naţională!

Dar, până la urmă, tot iese bine pentru Negoiţă. Portarul panamez îşi va plăti, practic, salariul anual prin prezenţa la Mondialul din Rusia, acesta fiind de 7.000 de euro lunar. Dacă stă la Mondiale doar pentru faza grupelor, Dinamo încasează de pe urma lui aproape 175.000 de euro, iar salariul său anual este de 84.000 de euro! Astfel, el plăteşte două salarii anuale de titular la Dinamo! 

Culmea este că Dinamo nu voia să-l lase pe Javier Penedo să mai joace pentru echipa naţională a statului Panama! În vară au existat serioase discuţii pe această temă, “câinii” condiţionând la un moment dat semnarea unui nou contract de renunţarea portarului la reprezentativa ţării sale, pentru că acesta pierde prea mult timp pe drum! 

ADVERTISEMENT