Fotbal intern

Jaime Penedo, dovadă de necontestat a atașamentului! “Îi voi pune numele Dinamo”

03.01.2019 | 10:24
Jaime Penedo dovada de necontestat a atasamentului Ii voi pune numele Dinamo

Fostul portar al dinamoviștilor, Jaime Penedo a oferit o dovadă de necontestat a atașamentului față de gruparea din Ștefan cel Mare! Deși a fost dat afară de la echipă, panamezul a dezvăluit că se gândește serios să înființeze o academie de fotbal în țara natală. Școala va purta numele și sigla dinamoviștilor, dacă portarul va ajunge la o înțelegere cu oficialii bucureșteni.

“Dacă voi reuşi să fac o şcoală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învăţat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câştigat Cupa Ligii, am reuşit şi derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ţi transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorinţă imensă de a câştiga, de a obţine victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo”

Jaime Penedo, dovadă de necontestat a atașamentului!. Penedo în echipamentul câinilor
Jaime Penedo este titular în poarta Panamei și a jucat la Campionatul Mondial din Rusia

Jaime Penedo, dovadă de necontestat a atașamentului!

”Mi-a plăcut foarte mult şi am absorbit asta. Dar şi stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reuşesc să deschid o şcoală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu ştiu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit. Trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele şi sigla dacă nu am acordul lor. Da, aş putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect”, a declarat Jaime Penedo pentru doardinamo.ro.

Jaime Penedo a semnat cu Dinamo în 2016 și a reușit să câștige alături de câini Cupa Ligii. În vara anului trecut a evoluat ca titular în toate cele 3 partide pe care le-a disputat reprezentativa Panamei la Campionatul Mondial din Rusia.

  • 73 de partide a bifat Jaime Penedo în tricoul dinamoviștilor