Fotbal intern

Jaime Penedo s-a retras din activitate: “Naţionala va rămâne mereu pe primul loc”

21.02.2019 | 21:57
Jaime Penedo s-a retras din activitate

Jaime Penedo şi-a anunţat joi retragerea din activitate. Fostul portar al lui Dinamo şi-a agăţat ghetele în cui şi a susţinut o conferinţă de presă la care a fost însoţit de familie şi prieteni. Cu această ocazie le-a transmis un mesaj foştilor colegi şi fanilor echipei naţionale a statului Panama.

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, fanilor echipelor la care am jucat de-a lungul carierei şi tuturor colegilor pe care i-am avut. Vreau să le mulţumesc şi colegilor de la naţională, în mod special grupului care a ajuns în Rusia. Pentru mine, echipa naţională va rămâne mereu pe primul loc”, a declarat Jaime Penedo la conferinţa de presă de joi.

Jaime Penedo s-a retras din activitate. Ce planuri de viitor are

Jaime Penedo s-a retras din activitate, anunţul făcându-l într-o conferinţă de presă. Fotbalistul de 37 de ani a susţinut că a avut o ofertă de la El Plaza, o echipă din Panama, însă problemele fizice nu i-au permis să mai joace. “Puteam să mai joc în Panama. El Plaza era interesată de mine, dar a trebuit să fiu sincer. Fizic nu mai puteam, aşa că am decis să mă retrag”, a mai precizat Jaime Penedo. Presa din Panama susţine că fostul portar al lui Dinamo se gândeşte să deschidă o şcoală de fotbal.

Jaime Penedo s-a retras din activitate. Anunţul l-a făcut joi într-o conferinţă de presă
Jaime Penedo s-a retras din activitate. Anunţul l-a făcut joi într-o conferinţă de presă

De-a lungul carierei, Jaime Penedo a jucat pentru Estudiantes de Panama, Plaza Amador, Cagliari, Arabe Unido, Osasuna B, Municipal, LA Galaxy, Saprissa şi Dinamo Bucureşti. Între 2003 şi 2018, fostul portar al “câinilor” a jucat 129 de meciuri pentru echipa naţională a statului Panama, alături de care a participat la Campionatul Mondial din Rusia. În 2014, Jaime Penedo a fost campion al Statelor Unite ale Americii cu LA Galaxy, iar la Dinamo a câştigat Cupa Ligii în sezonul 2016-17.