Fotbal intern

Jaime Penedo şi-a anunţat retragerea: “Mă simt împăcat cu mine” Video

26.01.2019 | 16:35
Jaime Penedo sia anuntat retragerea Ma simt impacat cu mine Video
ADVERTISEMENT

Jaime Penedo şi-a anunţat retragerea din fotbal după ce a încheiat conturile cu Dinamo. FANATIK anunţa în luna decembrie că portarul panamez ar putea să-şi agaţe ghetele în cui, iar agentul lui anunţa că este posibil ca fotbalistul să facă o pauză. Fostul dinamovist a vorbit într-un interviu pentru ESPN despre planurile de viitor.

“Mă simt împăcat cu mine acum, când eram la Galaxy, eram mereu selecționat, aveam mereu obiective înalte, acum este puțin diferit, acum mă simt liniștit pentru că mi-am îndeplinit obiectivele. Dacă ar fi să mă las de fotbal astăzi, deși nu cred că o să ies vreodată din fotbal, pentru că fotbalul este impregnat în mine, o voi face liniștit. Mă simt bine fizic și mental, dar nu știu ce va fi”, a declarat Jaime Penedo pentru ESPN.

ADVERTISEMENT

Jaime Penedo şi-a anunţat retragerea, dar vrea să colaboreze cu Dinamo

Jaime Penedo şi-a anunţat retragerea şi a susţinut că vrea să-şi deschidă o şcoală de fotbal în Panama. Portarul de 37 de ani a susţinut că vrea să colaboreze cu Dinamo atunci când îşi va deschide o academie în ţara natală. În plus, acesta a mai precizat că vrea să copieze ideologia “câinilor” şi că şcoala de fotbal pe care o va deschide va purta numele fostei lui echipe.

“Dacă voi reuşi să fac o şcoală de fotbal, vreau să duc ideologia lui Dinamo în Panama. Exact ce Dinamo m-a învăţat pe mine. Mi-a plăcut foarte mult ceea ce transmite galeria. Cred că asta e. Am câştigat Cupa Ligii, am reuşit şi derby-uri bune, primul an a fost destul de pozitiv, al doilea de asemenea. Eu cred că ceea ce-ţi transmite galeria este un sentiment de agresivitate, dar una pozitivă, o dorinţă imensă de a câştiga, de a obţine victoria. Asta eu îl numesc ADN-ul lui Dinamo. Mi-a plăcut foarte mult şi am absorbit asta. Dar şi stema cu cei doi câini. Mă încântă. Dacă reuşesc să deschid o şcoală în Panama, îi voi pune numele Dinamo. 100%. Sunt foarte sigur. Nici Galaxy, nici altă denumire, Dinamo! Nu ştiu deocamdată când se va întâmpla asta. Voi decide la timpul potrivit. Trebuie să fac o colaborare cu Dinamo, evident, pentru că nu pot pune numele şi sigla dacă nu am acordul lor. Da, aş putea să cresc jucători în Panama pentru Dinamo, cu mentalitatea ”câinilor”. Dar vom vorbi despre asta la momentul potrivit. E un proiect”, a susţinut Jaime Penedo într-un interviu pentru doardinamo.ro.

ADVERTISEMENT