Fotbal intern

Jaime Penedo, totul despre relaţia cu Mircea Rednic. “Nu am comunicat! Nu a fost cu rea intenţie!”

11.12.2018 | 21:19
Jaime Penedo totul despre relatia cu Mircea Rednic Nu am comunicat Nu a fost cu rea intentie

Jaime Penedo şi-a reziliat contractul cu Dinamo Bucureşti, deşi în vară şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea din “Ştefan cel Mare”, iar portarul panamez a oferit detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Mircea Rednic de la revenirea antrenorului pe banca tehnică a “câinilor”.

După ce Ionel Dănciulescu şi Dănuţ Lupu s-au contrat pe seama lui Jaime Penedo, portarul a vorbit despre legătura cu Mircea Rednic şi a dezvăluit că nu a existat o comunicare între ei doi. Deşi nu a discutat foarte mult cu antrenorul “câinilor”, panamezul susţine că “Puriul” este o persoană excelentă care a venit într-un moment dificil al echipei şi care are o politică dură, dar corectă.

Jaime Penedo a vorbit despre relaţia cu Mircea Rednic

“Nu, foarte puţin (n.r când a fost întrebat dacă a comunicat cu Mircea Rednic). Este un antrenor mare şi a venit într-un moment foarte dificil pentru echipă dar comunicarea nu a existat. Dar eu sunt aşa, comunic foarte puţin cu antrenorii. Îmi place să comunic sub o altă formă, să încerc să fac lucrurile cum trebuie pe teren. Nu a fost cu rea voinţă. Pentru mine, Rednic este un antrenor mare, o persoană extraordinară care a venit într-un moment dificil pentru club. Politica antrenorului este clară. El vrea să facă o echipă nouă, este o politică dură, dar una corectă. Sunt sigur că va avea succes pentru că este un antrenor mare.

Jaime Penedo în momentul în care Vlad Achim a înscris un gol în meciul Viitorul - Dinamo
Jaime Penedo în momentul în care Vlad Achim a înscris un gol în meciul Viitorul – Dinamo

Asta îmi doresc cel mai mult (n.r. – întrebat dacă Rednic poate salva echipa), mă gândesc pe ce poziţie am lăsat echipa, pe 11… Mă tot gândesc. Aceste şase luni când mă uit la rezultate, nu au fost toate bune şi nu pot să zâmbesc, trebuia să dau mai mult pentru ecfhipă, a spus Jaime Penedo, conform Telekomsport.ro.

  • 37 de ani are Jaime Penedo
  • 300.000 de euro este cota lui Jaime Penedo, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri are Jaime Penedo în tricoul lui Dinamo în sezonul 2018 – 2019