Fotbal intern

Penedo, vedetă de pictorial! Ce le-a spus panamezilor despre Dinamo

Portarul lui Dinamo e una din cele mai îndrăgite personalităţi din ţara sa natală după ce s-a calificat la Campionatul Mondial
17.03.2018 | 09:30
Penedo, vedetă de pictorial! Ce le-a spus panamezilor despre Dinamo

Jaime Penedo e vedetă în Panama după ce naţionala ţării din America Centrală, cu portarul lui Dinamo titular, s-a calificat în premieră la un Campionat Mondial. Penedo a apărut pe prima pagină a celei mai citite reviste de lifestyle din ţara sa, Ocean Drive, şi a vorbit despre fotbal şi despre Dinamo. Click pe galerie foto pentru a-l vedea pe Penedo în altă ipostază!

“Provin dintr-o familie de clasă medie, muncitoare. Părinţii mei au încercat mereu să-mi ofere cei mai bun din posibilităţile lor. Mereu m-au susţinut, mai ales că în Panama era dificil să poţi să trăieşti doar din banii pe care-i câştigi jucând. De asemenea, mi-au spus că trebuie să mă educ, asta e primordial”, au fost vorbele lui Penedo, care a spus despre Dinamo: “E clubul la care e posibil să-mi închei cariera”.

Îi aduce 200.000 de euro lui Negoiţă

Penedo e singurul jucător din Liga 1 care va fi prezent la Campionatul Mondial. Acest lucru îi va aduce lui Dinamo cel puţin 200.000 de euro în conturi, bani oferiţi de FIFA pentru fiecare jucător participant la Turneul Final în funcţie de zilele petrecute în Rusia. Contractul panamezului cu Dinamo expiră după Mondial. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri