Gigi Becali, încă un tun! Jucătorul, cumpărat de o echipă din Cipru

Steaua, Liga 1, FCSB, antonio jakolis

Antonio Jakolis a venit la FCSB în vara anului trecut, de la CFR Cluj, însă mijlocaşul croat nu a reuşit să se impună în lotul "roş-albaştrilor". Antrenorul din sezonul trecut, Laurenţiu Reghecampf explica de ce nu se bazează pe Jakolis:

"Ce e cu Jakolis? E un jucător pe care noi am plătit o sumă foarte importantă. El a fost meci de meci pe bancă, a şi jucat în Cupă, dar eu încerc să trimit pe teren şi să le dăm posibilitatea să evolueze jucătorilor care sunt în cea mai bună formă. El trebuie să muncească mai mult, pentru că are calităţi. Dar trebuie să ştie toată lumea că pe postul de mijlocaş dreapta avem jucători foarte importanţi, Adi Popa şi Enache. Este decizia mea cine joacă la Steaua, iar Jakolis a fost meci de meci pe bancă până acum", a explicat Reghecampf la o conferinţă de presă. La finalul stagiunii trecute, jakolis a fost împrumutat de FCSB la Apolon Limassol, acolo unde poate rămâne mai mult decât este stipulat în contractul pe care îl are. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Câţi bani le aduce Jakolis

Mijlocaşul croat a reuşit deja să se integreze la noua sa echipă şi a evoluat deja în 11 partide pentru ciprioţi, timp în care a reuşit un gol şi trei assist-uri. Antonio Jakolis i-a impresionat pe şefii săi de la echipă, iar aceştia intenţionează să achite clauza de cumpărare definitivă, mai ales că suma pe care trebuie să o plătească în schimbul acestuia lui Gigi Becali este destuld e mică. Iniţial, pentru împrumut, Apollon a plătit doar 25.000 de euro, iar pentru un transfer trebuie să mai achite încă 500.000 de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Este afacerea perfectă pentru cei de la FCSB, care l-au transferat de la CFR Cluj în schimbul sumei de doar 350.000 de euro. Pe psotul său, la "roş-albaştri", evoluează deja jucători pe placul patronului, care nu mai pot fi scoşi aşa de uşor din echipa de start şi pentru evoluţiile lor foarte bune.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Antonio Jakolis

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004