Foto uluitor cu Alina Borcea! Cine i-a învineţit ochiul?

UPDATE ...
06.03.2014 | 10:10
Foto uluitor cu Alina Borcea Cine ia invinetit ochiul
ADVERTISEMENT

UPDATE 

Marţi, la ora 14.20, la numai cinci minute după ce magistraţii au pronunţat sentinţa lui Cristi Borcea în „Dosarul Transferurilor”, porţile reşedinţei afaceristului s-au deschis larg. La volanul unui bolid de viteză, Alina, soţia lui, a demarat în trombă către Constanţa, unde Borcea fugise de cu dimineaţă.

Nemachiată, ciufulită şi, cel mai probabil, purtând hainele din casă, marţi după prânz, Alina Borcea a luat drumul litoralului pentru a petrece câteva ore cu soţul ei, înainte ca acesta să meargă după gratii pentru următorii şase ani… Nu a apucat să-şi ia nici măcar o pereche de ochelari de soare, care i-ar fi servit de minune în situaţia absolut neaşteptată în care urma să se afle.

După cum spuneam, imediat ce a ieşit pe porţile reşedinţei din Pipera, Alina a călcat pedala de acceleraţie la podea. A străbătut o parte din drumul de centură ca vântul şi, înainte de a se încadra pe Autostrada Soarelui, a oprit la o benzinărie să facă plinul. În toată această cursă infernală, copilot i-a fost Ionel Vidican, tatăl ei venit tocmai de la Timişoara să-i fie alături. El a fost cel care a coborât la pompă, a alimentat şi a achitat. Cât a durat staţionarea la benzinărie, faţă în faţă cu paparazzii spynews.ro, Alina a avut un comportament absolut inexplicabil! Inexplicabil până într-un punct…

În secunda în care a observat aparatele foto, doamna Borcea şi-a acoperit capul cu o bluză roşie, pe care a avut grijă că o tragă peste ochi. În timpul manevrelor disperate de a-şi ascunde faţa, piesa vestimentară a alunecat de vreo două ori, iar ea a apucat-o frenetic şi a tras-o din nou pe cap. La un moment dat, a abandonat lupta şi a ales calea cea mai uşoară. Şi-a acoperit chipul cu palmele. În mod evident, ascundea ceva. Dacă în prima fază varianta cea mai plauzibilă ar fi fost cearcănele adânci şi pungile provocate de plâns, stres şi suferinţa pierderii bărbatului iubit, gestul care a urmat a dezvăluit o realitate şocantă.

Sub ochiul stâng trona o vânătaie de toată frumuseţea. În momentul în care suspecta lovitură a ieşit la iveală, brusc, au devenit dubioase şi semnele de la nivelul mâinilor – genul de julituri dobândite la impact.

Incident domestic sau intervenţie estetică?

Presa a vehiculat în repetate rânduri faptul că în casa soţilor Borcea ar fi avut loc episode de violenţă, în contextul unor neînţelegeri.

Deşi semnele dubioase de pe faţa şi mâinile Alinei ar putea duce cu gândul la un incident domestic, dată fiind atmosfera apăsătoare care a domnit în ultima perioadă în casa soţilor Borcea, apropiaţii familiei susţin că, recent, fostul model ar fi trecut printr-o intervenţie estetică de corectare a cearcănelor, prin injectarea de grăsime. Asta însă nu ar explica loviturile de la nivelul pumnilor şi nici faptul că semnele operaţiei sunt vizibile doar la un singur ochi.

Şi-a ascuns vânătaia sub ochelarii de soare!

Ieri dimineaţă, Alina Borcea a mers să-şi viziteze soţul la penitenciarul Poarta Albă. De data aceasta, fostul model a avut grijă să-şi ascundă vânătaia de sub ochi cu o pereche de ochelari de soare spradimensionaţi. Vizibil agitată, Alina a refuzat să stea de vorbă cu presa şi, cu toate că avea braţele încărcate cu sacoşe şi punguţe, a rupt-o la fugă până la intrarea în incinta închisorii. La fel a procedat şi la plecare, când, în disperarea de a ajunge cât mai repede la maşină, a lovit involuntar o jurnalistă.

Sursa: spynews.ro.

UPDATE Alina Borcea are grijă ca soţului ei să nu-i lipsească nimic din ce are nevoie astfel încît a mers încărcată acolo unde el este în detenţie. 

Dintre cei opt, doar Cristi Borcea a primit vizite pînă în momentul de faţă, iar soţia sa a venit să îl vadă de dimineaţă, iar mai tîrziu s-a întors la penitenciarul Poarta Albă cu două sacoşe pline de mîncare. “E devastată. Nu îşi revine”, spun apropiaţii Alinei. Cristi Borcea, soţul ei, îşi va petrece următorii şase ani şi patru luni în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:05. Cristi Borcea a primit astăzi prima lovitură în puşcărie. Conform surselor FANATIK.RO, Borcea a cerut să primească garderoba pe care şi-a adus-o de acasă (costume, cămăşi şi cravate) pentru a se putea înfăţisa la viitoarele termene de judecată în condiţii impecabile. Fostului preşedinte executiv al lui Dinamo nu i-au fost acceptate însă cravatele. Conform procedurii, acestea sînt refuzate pentru ca deţinuţii să nu încerce să se sinucidă!

UPDATE 11:10. Cristi Borcea a fost vizitat astăzi, la Poarta Albă, de soţia Alina. Aceasta nu a făcut nici o declaraţie la plecarea de la închisoare.

ADVERTISEMENT

5 martie 2014

România TV a făcut publice primele imagini cu dinamovistul Cristi Borcea. El a ales să-şi ispăşească pedeapsa la Constanţa. Borcea a fost condus pe Alina, dar şi de fosta soţie, Mihaela.  Libertatea anunţă amănunte în premieră din ultima zi de libertate  a fostului acţionat din Ştefan cel Mare. El i-a trimis un SMS băiatului Patrick (16 ani), cel mai mare dintre copiii lui, rezultat din prima căsătorie, cea cu Mihaela (44 de ani), de care s-a despărţit în 2011. “Tati, de acum tu eşti capul familiei! Să ai grijă de frăţiorii tăi”, i-a scris Cristi fiului său, referindu-se la gemenii în vârstă de 9 ani – Antonia Melissa şi Mihai Angelo -, ceilalţi doi copii dăruiţi de Mihaela. Cristi Borcea a discutat şi cu fosta lui soţie, Mihaela: “Încearcă să te linişteşti! Asta e, nu mai avem ce face! Trebuie să-ţi revii, pentru că ăia mici se bazează doar pe tine de acum înainte. Şi încă ceva: nu-i lăsa să se uite zilele astea la televizor, că o să se discute pe toate posturile despre condamnarea mea”, i-a transmis telefonic Borcea şi primei lui soţii.

A ajuns la Poarta Albă

Pe seară, Cristi Borcea, Giovani Becali şi Victor Becali au fost transferaţi pe seară de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde să află şi Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Sursa România TV

UPDATE Ultimul care a ajuns în arest a fost Gigi Neţoiu. El a ales să meargă la Craiova. Fostul acţionar din Ştefan cel Mare a declarat că nu este vinovat. “E o decizie nedreaptă, sînt nevinovat. Am semnat pentru un singur jucător. Ma voi supune deciziei, dar sînt nevinovat. Vreau să rămîn la Craiova!”

Loading the player…

SURSA România TV