Life

Jamala, moment emoționat în finala Eurovision România 2022. Aurelian Temișan, gafă incredibilă în fața câștigătoarei din 2016

Jamala, câștigătoarea Eurovision în anul 2016, a cântat în finala românească a show-ului. Ucraineanca a smuls lacrimi de emoție în cel mai dificil moment prin care trece țara sa.
06.03.2022 | 00:11
Jamala moment emotionat in finala Eurovision Romania 2022 Aurelian Temisan gafa incredibila in fata castigatoarei din 2016
Jamala, câștigătoarea Eurovision din 2016. pe scena ESC România. Foto: TVR
ADVERTISEMENT

Jamala a fost prezentă în finala Eurovision România 2022. În cadrul show-ului, a interpretat melodia 1944, cu care Ucraina a câștigat concursul de muzică în anul 2016.

Aurelian Temișan, gafă incredibilă în finala Eurovision România 2022

Cântăreața care s-a refugiat în urmă cu câteva zile în țara noastră, împreună cu copiii ei, a ținut și un discurs emoționant. A existat un moment destul de neplăcut, o gafă incredibilă pe care a făcut-o prezentatorul Aurelian Temișan, în direct.

ADVERTISEMENT

Aurelian nu a știut numele celei pe care a avut-o în față. Ucraineanca s-a uitat mirată la el. Prezentatorul i-a greșit numele de mai multe ori, confundând-o cu Vladana, reprezentanta Poloniei din acest an, care a fost invitată să-și cânte piesa la TVR.

Lui Temișan i s-a atras atenția că pe câștigătoarea Eurovision din anul 2016 o cheamă Jamala și nu Vladana, cum Temișan a spus de cel puțin 2 ori.

ADVERTISEMENT

În timp ce a cântat, Jamala a vărsat câteva lacrimi, gândindu-se la oamenii dragi pe care i-a lăsat în urmă. Artista a vrut să mulțumească românilor pentru dovada de umanitate de care au dat dovadă, sărind în ajutorul refugiaților care au părăsit țara încă din a doua zi de când a început războiul.

„România, mulțumesc! Slava Ukraina!”, a spus Jamala la finalul intervalului artistic.

Apoi, cântăreața a transmis un mesaj către toți ucrainenii, în special pentru femeile care nu mai știu unde să se ascundă din cauza rachetelor și bombelor lansate de Federația Rusă.

ADVERTISEMENT

Jamala, câștigătoarea din 2016, mesaj emoționant

Celebra artistă a făcut un apel nu doar la compasiune, ci la conștientizarea tuturor că acest război nu este doar al Ucrainei, ci vizează o lume întreagă, având în vedere atrocitățile care se produc zi de zi în mai toate regiunile statului.

„Îmi doresc să îi invit pe toți ca noi să putem opri acest război. Este greu pentru toate femeile care se află acum ascunse. 

ADVERTISEMENT

Războiul de acum din Europa îi reprezintă pe fiecare. Vreau să mulțumesc vecinului nostru. Vreau să mulțumesc pentru că și-a deschis primul ușile. Vă mulțumesc pentru tot”, a adăugat Jamala la TVR.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: