Sporturi

Video. LeBron James intră în istorie! L-a depăşit pe legendarul Michael Jordan

LeBron James a intrat în istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) reuşind să doboare un record deţinut de legendarul Michael Jordan.
31.03.2018 | 11:24
Video. LeBron James intră în istorie! L-a depăşit pe legendarul Michael Jordan
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 11:25 / LeBron James a reuşit să-i doboare recordul lui Michael Jordan de meciuri consecutive în care a marcat cel puţin 10 puncte, ajungând la 887 de partide. Starul lui Cleveland Cavaliers a înscris 27 de puncte vineri noapte în victoria în faţa formaţiei New Orleans Pelicans, scor 107-102.

ADVERTISEMENT

LeBron James, în vârstă de 33 de ani, a înscris 41 de puncte în partida câştigată, miercuri seară, în deplasare de echipa sa, Cleveland Cavaliers, în faţa formaţiei Charlotte Hornets (118-105).

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, starul lui Celveland Cavaliers a egalat unul dintre numeroasele recorduri deţinute de Michael Jordan, cu care este comparat deseori, înscriind peste zece puncte în 886 de meciuri consecutive.

James poate doborî recordul la meciul cu New Orleans

LeBron James a început această serie la 6 ianuarie 2007, la Cleveland, după care a continuat-o la Miami Heat, echipă cu care a câştigat două titluri de campion al NBA (2012, 2013), înainte de a reveni la Cavaliers, cu care a cucerit un nou titlu, în 2016.

James poate doborî recordul lui Jordan vineri seară, în partida pe care Cleveland Cavaliers o va disputa pe teren propriu împotriva formaţiei New Orleans Pelicans.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri