Fotbal international

James Rodriguez, out de la Real Madrid. Care sunt granzii din Premier League care se bat pentru el

02.04.2020 | 18:12
James Rodriguez out de la Real Madrid Care sunt granzii din Premier League care se bat pentru el
ADVERTISEMENT

Real Madrid se pregătește la finalul acestui sezon să se despartă de o serie de jucători care fie au evoluat prea puțin, deci nu au loc în prima echipă, fie nu intră în planurile tactice ale antrenorului Zinedine Zidane.

James Rodriguez, out de la Real Madrid

Unul dintre cei care aproape sigur vor spune hasta la vista Madrid este internaționalul columbian James Rodriguez, care a avut și neșansa de a se accidenta pe o perioadă destul de lungă, după ce vara trecută reveneea pe Bernabeu după un împrumut de doi ani la Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

James Rodriguez se pregătește acum de despărțirea definitvă de los merengues, pentru că acum se pune problema unui transfer definitiv, nu a unui nou împrumut.

Premier League, o nouă provocare

Și, deși nu a jucat prea mult pentru Real și a avut acum și această problemă fizică mijlocașul columbian rămâne un jucător interesant pentru transfer și nu duce lipsă de oferte.

ADVERTISEMENT

Are șanse mari să ajungă în Premier League, deși acolo nu îi va fi deloc ușor, pentru că James Rodriguez e un fotbalist tehnic, dar destul de derficitar la capitolul fizic.

Două cluburi sunt din TOP 6

Nu mai puțin de patru cluburi ar fi interesate să își asigure serviciile fantezistului sud-american, semn că se bucură în continuare de o bună apreciere.

ADVERTISEMENT

Manchester United, Arsenal, Everton și Wolverhampton sunt cluburile care se pot bate pentru semnătura lui James Rodriguez, care poate sta și alege în liniște.

La Everton sau la Wolves ar fi starul echipei

Evident, cele mai atractive variante le reprezintă Manchester United și Arsenal, grupări din lumea bună a fotbalului englez, dar aici există incovenientul că ar putea avea concurență.

ADVERTISEMENT

În timp ce la Everton, echipa condusă de Carlo Ancelotti sau la Wolverhampton, dirijată de Nuno Espirito Santo James Rodriguez ar putea deveni lejer MVP-ul formației, putând căpăta astfel și o anume libertate de exprimare în joc, mai ales la nivelul de tehnicitate foarte ridicat pe care știm că îl are.

ADVERTISEMENT