James Rodriguez, pe picior de plecare după doar 3 luni la Bayern! Unde se transferă starul columbian

Marian Popovici   
în Super Bayern
11/10/2017, 15:19
James Rodriguez, pe picior de plecare după doar 3 luni la Bayern! Unde se transferă starul columbian

Cariera lui James Rodriguez la Bayern Munchen ar pute fi una extrem de scurtă, în condiţiile în care bavarezii l-au demis pe Carlo Ancelotti, antrenorul care l-a adus pe columbian la Real Madrid şi, la începutul sezonului, la Bayern Munchen. Dar Ancelotti a fost demis şi starul columbian este hotărât să părăsească şi el Bayern, scrie Diario Gol. 

Columbianul a fost jucătorul decisiv pentru calificarea Columbiei la Cupa Mondială, reuşind să marcheze golul de 1-1 în egalul cu Peru, care a trimis echipa lui Pekerman la turneul final. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

James Rodriguez, împrumutat doi ani de Bayern 

Selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman, a făcut o declaraţi despre situaţia la club a lui James Rodriguez: “Am vorbit cu James despre Bayern. I-am spus că trebuie să fie calm pentru că este la un club uriaş şi nu contează ce antrenor l-a adus acolo pentru că Bayern Munchena a văzut în el un jucător de calitate, care poate aduce valoare echipei”, a declarat selecţionerul.

James Rodriguez a fost transferat de Real Madrid după Cupa Mondială din 2014 pentru 80 de milioane de euro de la AS Monaco. La începutul acestei stagiuni, Bayern a obţinut împrumutul jucătorului până în 2019 pentru 13 milioane de euro şi au opţiunea de cumpărare a jucătorului pentru aproximativ 50 de milioane de euro. Dacă James va pleca de la Bayern, Diario Gol scrie că va merge la Real Madrid.

Închide ×