ADVERTISEMENT
Fotbal international

James Rodriguez s-a bătut cu un coleg de la naționala Columbiei după 1-6 cu Ecuardor

Autor: Cosmin Crăciun | 19.11.2020 | 16:04
James Rodriguez s-a bătut cu un coleg de la naționala Columbiei după 1-6 cu Ecuardor
James Rodriguez s-a bătut cu un coleg de la naționala Columbiei după 1-6 cu Ecuardor. Sursa foto: Hepta.ro

Căpitanul naționalei Columbiei și vedeta lui Everton, James Rodriguez, s-a luat la bătaie cu Jefferson Lerma în vestiar, după meciul pierdut de sud-americani cu 6-1 în Ecuador. 

ADVERTISEMENT

Informația a fost dezvăluită de un jurnalist columbian, iar selecționerul Carlos Queiroz nu a dorit să comenteze subiectul, însă a dat de înțeles că informația este adevărată.

Columbia ocupă locul 7 în clasamentul calificărilor la Campionatul Mondial din 2022 și, după patru meciuri disputate, este surpriza negativă a competiției.

James Rodriguez s-a bătut cu un jucător din Championship: „S-au certat și pe teren”

Startul dezastruos al naționalei Columbiei în preliminariile pentru Campionatul Mondial care se va desfășura în Qatar în 2022 a provocat tensiuni grave în vestiarul formației lui Carlos Queiroz. Lucrurile au căpătat o turnură sumbră încă de la meciul pierdut de columbieni cu 0-3 pe teren propriu, împotriva uruguayului.

ADVERTISEMENT

Însă totul a degenerat pe parcursul duelului Ecuador – Columbia 6-1, disputat în data de 17 noiembrie. În frunte cu James Rodriguez, protagonist al mai multor scene tensionate, jucătorii lui Queiroz s-au certat între ei pe teren și chiar s-au bătut la vestiare.

„Apar noi detalii despre bătaia iscată între jucătorii columbieni la finalul partidei din Ecuador. În toate poveștile apare James Rodriguez, căpitanul echipei în lipsa lui Radamel Falcao. Se pare că Rodriguez a avut discuții dure cu Wilmar Barrios și Jefferson Lerma. Până la urmă Rodriguez și Lerma au ajuns chiar la o confrunare fizică.

Se spun foarte multe lucruri, dar această informație vine direct din sânul lotului. Se pare că au fost lovituri și că mai mulți jucători au fost implicați în diverse conflicte, dar James Rodriguez este prezența constantă din toate episoadele. Am analizat ce s-a întâmplat pe parcursul meciului cu Ecuador și, într-adevăr, James și Lerma s-au certat și chiar s-au îmbrâncit.

ADVERTISEMENT

Problemele au început de la înfrângerea cu 0-3 în fața Uruguayului. Atunci s-au încins spiritele, iar un lucru greu de explicat este și faptul că David Ospina a purtat banderola de căpitan la acea partidă, în locul lui James Rodriguez”, a anunțat jurnalistul columbian Tito Puccetti la Blu Radio.

Rivalul lui James Rodriguez din cadrul luptelor din vestiarul columbian, Jefferson Lerma, este un mijlocaș defensiv în vârstă de 26 de ani care evoluează pentru gruparea din Campionship, Bournemouth. El a adunat 18 apariții la naționala Columbiei, debutând în noiembrie 2017.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!