Fotbal international

James Rodriguez s-a certat cu un oficial de la Bayern Munchen! Columbianul își forțează plecarea

07.11.2018 | 20:43
James Rodriguez sa certat cu un oficial de la Bayern Munchen Columbianul isi forteaza plecarea

Mijlocașul James Rodriguez s-a certat cu directorul sportiv al clubului Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic la finalul meciului cu FSV Mainz, din 27 octombrie. Internaționalul columbian avusese înainte și un conflict cu antrenorul Niko Kovac, supărat fiind pe faptul că este folosit prea puțin în acest sezon.

La începutul lunii octombrie, James Rodriguez a sărit la ”gâtul” lui Niko Kovac spunându-i acestuia că ”aici nu ești la Frankfurt”, cu referire la formația de unde a fosat adus în vară de oficialii clubului Bayern Munchen. Columbianul simte că nu mai este o piesă importantă în angrenajul bavarezilor și și-a dori să plece în iarnă, cu șase luni înaintea expirării împrumutului de la Real Madrid.

James Rodriguez stând de vorbă cu antrenorul Niko Kovac
James Rodriguez stând de vorbă cu antrenorul Niko Kovac

James Rodriguez s-a certat cu un oficial de la Bayern Munchen: ”Ai greșit”

Presa germană citată de cotidianul spaniol As, a scris că după meciul cu FSV Mainz, în care a fost ”uitat” pe banca de rezerve, James Rodriguez s-a certat cu directorul sportiv al clubului Bayern Munchen, Hasan Salihamidzic. Columbianul a refuzat să dea mâna cu oficialul bavarez și când a trecut pe lângă el i-a spus în spaniolă ”ai greșit”.

James Rodriguez, în vârstă de 27 de ani, a fost foarte aproape de a reveni în vară la Real Madrid, acolo unde era dorit de antrenorul Julen Lopetegui. În cele din urmă, Bayern Munchen nu i-a dat voie să se întoarcă pe Santiago Bernabeu, iar directorul general Karl-Heinz Rummenigge a declarat că se gândesc chiar să activeze clauza prin care să-l achiziționeze definitiv pe columbian.

Înaintea meciului cu AEK Atena de miercuri seară, din etapa a patra a fazei grupelor Champions League, Bayern Munchen se află pe un butoi cu pulbere, presa speculând faptul că patru jucători importanți din lot, Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribery și Thomas Muller, nu-l mai vor pe Niko Kovac pe banca tehnică a campioanei Bundesligii.