Jamie Vardy vorbeşte despre REFUZUL de a juca la Arsenal: “Aici e frăţie!”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
31/07/2016, 16:25
Jamie Vardy vorbeşte despre REFUZUL de a juca la Arsenal: “Aici e frăţie!”

Jamie Vardy a fost ales cel mai bun jucător al sezonului în Premier League după ce a fost principalul om de gol al campioanei Leicester City. 

Atacantul a fost aproape de un transfer la Arsenal, însă a refuzat un transfer la o echipă mai bine cotată: “Întotdeauna am spus că la Leicester este o frăţie incredibilă, cum rar întîlneşti. Simt că mai am multe de făcut pentru acest club. 

Nu a fost o decizie grea, chiar mi-a fost uşor, pentru că ştiam că vreau sa rămîn. Cînd a venit oferta, eu eram în lotul Angliei la Euro. Nu am avut niciodată discuţii directe cu Wenger sau cu altcineva de la Arsenal”, a spus Vardy.

Leicester City va juca în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată în istorie.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×