Sporturi

Jan Ullrich e dat dispărut! Ce se întâmplă cu fostul campion din Turul Franței

Autor: Traian Terzian | 18.10.2018 | 19:37
Fostul ciclist Jan Ullrich e dat dispărut de prieteni, după ce a plecat de trei săptămâni în SUA

Fostul mare ciclist Jan Ullrich e dat dispărut de prieteni, deoarece, conform cotidianului francez L’Equipe, nu a mai dat niciun semn de viață în ultimele trei săptămâni. Germanul, câștigător al Turului Franței în 1997, a fost părăsit de soție și de copii din cauza faptul că a devenit alcoolic și a început să consume droguri, iar în ultimul a fost implicat în mai multe incidente.

La începutul lunii august, Jan Ullrich a fost arestat în Spania, acolo unde are o casă în Palma de Mallorca, după un conflict cu actorul Til Schweiger. Într-o seară, fostul rutier a intrat în grădina vecinului său, iar apoi a provocat o bătaie. Artistul a povestit că fostul sportiv începuse să bea de la 6 dimineața și se droga.

Jan Ullrich iese de la tribunal, după ce a fost arestat pentru că s-a bătut cu un vecin
Jan Ullrich iese de la tribunal, după ce a fost arestat pentru că s-a bătut cu un vecin

Jan Ullrich e dat dispărut: ”Cer scuze sincere tuturor celor pe care nu i-am tratat cu respectul cuvenit”

La nici o săptămână de la acel incident, Jan Ullrich a fost arestat din nou după ce ar fi agresat o prostituată într-un hotel de lux din Germania, după ce a întreținut relaxii sexuale cu aceasta. El a mers apoi într-o clinică de psihiatrie din Bad Brucknau acolo unde a primit și vizita fostului său mare rival de pe șosea, americanul Lance Armstrong. După 15 zile de internare, germanul a plecat în Statele Unite ale Americii.

Din acel moment, Jan Ullrich a rupt toate legăturile cu vechii prieteni care l-au și dat dispărut după ce l-a telefonul său răspunde altcineva. De curând, publicația germană Bild a dat publicității o scrisoare deschisă a fostului rutier: ”Voi deveni un nou Jan, care va face totul pentru a se bate, a-şi învinge demonii şi a descoperi lumina cu o nouă energie şi gust de a trăi. Cer scuze sincere tuturor celor pe care nu i-am tratat cu respectul cuvenit, din cauza bolii mele. Contra celor care mă acuză pe nedrept de lucruri pe care nu le-am făcut mă voi apăra cu toate forţele”.

Însă, vechii apropiați ai lui Jan Ullrich sunt de părere că scrisoare nu îi aparține fostului câștigător din Turul Franței. ”Nu a scris el aceste cuvinte, i-aş fi recunoscut felul de a gândi”, a declarat fostul său manager, Wolfgang Strohband.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!