Premier League

Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham, a fost prădat de hoți! Soția și copiii săi erau în casă

15.03.2020 | 15:38
Jan Vertonghen fundasul lui Tottenham a fost pradat de hoti Sotia si copiii sai erau in casa
ADVERTISEMENT

Casa lui Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham, a fost prădată de patru hoți înarmați cu macete. Aceștia au intrat în casa în care se mai aflau și copiii și nevasta internaționalului belgian.

Jan Vertonghen, fundașul lui Tottenham, a fost prădat de hoți

Jan Vertonghen a fost în lotul lui Tottenham pentru partida din Germania, cu RB Leipzig din optimile de finală Champions League. Echipa lui Jose Mourinho a fost eliminată de Leipzig, iar pentru Jan Vertonghen ghinioanele au continuat.

ADVERTISEMENT

Când a ajuns înapoi în Anglia, fundașul lui Tottenham a aflat că patru hoți înarmați cu macete i-au prădat casa, iar familia lui se afla înauntru, dar din fericire nimeni nu a pățit nimic.

  • 32 de ani a împlinit Jan Vertonghen pe 24 aprilie

Poliția continuă să facă investigări

Poliția britanică se află pe urmele hoților, care încă nu au fost găsiți, însă mulți suspecți se află sub investigare. Polițiștii au declarat că hoții erau interesați de electronicele din casa lui Jan Vertonghen, reușind să plece cu câteva obiecte.

ADVERTISEMENT

„Au fost raportate patru persoane care purtau cagulă și care erau înarmate cu macete. Hoții au forțat intrarea în casă și au reușit să plece cu câteva obiecte.

Nimeni nu a fost rănit. Încă nu s-au făcut arestări, dar continuăm investigarea”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției britanice”.

ADVERTISEMENT

În acest moment, familia Vertonghen se află în locuința lor, unde sunt izolați la domiciliu de teama infectării cu coronavirus. Fundașul belgian a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care le cere oamenilor să rămână calmi și să stea în casă.

În actualul sezon, Jan Vertonghen a jucat în 26 de meciuri pentru Tottenham în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri.

ADVERTISEMENT
  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Jan Vertonghen, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: