Life

Cum arată Jana Nagyova, celebra Arabela, la 62 de ani! S-a retras din actorie si vinde turtă dulce în Germania

Arabela a fost un serial fenomen realizat de Televiziunea din Cehoslovacia și care a avut mare succes și în rândul publicului din România. Rolul principal a fost al actriței Jana Nagyova care s-a retras de pe scenă.
17.11.2021 | 17:57
Cum arata Jana Nagyova celebra Arabela la 62 de ani Sa retras din actorie si vinde turta dulce in Germania
Fosta actriță din serialul fenomen Arabela vinde acum turtă dulce. Sursa foto: imbd.com
ADVERTISEMENT

Actrița principală a serialului Arabela, Jana Nagyova, a părăsit scena și nu a mai performat ca actriță, chiar dacă producția TV e fost un real succes al anilor ‘80 iar talentele ei artistice au fost foarte apreciate.

Cum arată acum actrița principală din Arabela și cu ce se ocupă?

Jana Nagyova - Arabela
Fosta actriță din serialul fenomen Arabela vinde acum turtă dulce. Sursa foto: Facebook.com

Jana Nagyova, în varsta de 62 de ani, s-a retras din cariera artistică și a ales calea antreprenoriatului. Fosta vedetă de televiziune, iubită și admirată de milioane de fani, duce acum o viață linistită departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a stabilit în Germania, la Dusserdorf, în anul 1987.

Jana Nagyova, din Arabela, vinde turtă dulce în Germania

Inițial, fosta actriță a administrat o afacere cu produse cosmetice însă, ulterior, a ales să își deschidă o afacere cu turtă dulce.

Viața personală nu a fost la fel ca basmul din Arabela, fosta actriță având trei mariaje la activ și trei copii. Vedeta a fost măritată cu antrenorul de hochei Kubovic Mira, cu care are o fată, Jana.

ADVERTISEMENT

Primul soț a suferit de dependență de alcool și a murit din cauza unui cancer la ficat. Ulterior, Jana Nagyova s-a căsatorit cu omul de afaceri german Harald Sclegel, cu care are un băiat, Harald. La cea de-a treia căsătorie, alesul a fost Toni Pulm, alături de care are o fiică Sophie Emma.

Jana Nagyova a devenit faimoasă în toată Europa de Est, după ce a intrat în rolul prințesei Arabelei, în cunoscutul serial omonim care a fost produs în Cehoslovacia şi care a devenit un adevărat hit în România în anii ’90. Milioane de romani au urmărit serialul iar Arabela a fost un fenoment.

ADVERTISEMENT

Dan Negru amintește de Jana Nagyova și aportul său în televiziunea cehă

Prezentatorul Dan Negru a subliniat importanta valorificării producțiilor care au făcut istorie într-o postare pe pagina sa de Facebook:

“CeskaTv, (TVR-ul din Cehia) anunță în sfârșit reluarea serialului Arabella, un hit al anilor ’80.
Bugetul e de 200 mii/episod și vor fi 12 episoade.  Să fie un exemplu pentru TVR care are drepturi pe filme seriale legendare (“Toate pânzele sus”, seria BD).

ADVERTISEMENT

Mi-a povestit Mircea Mureșan că a făcut “Toate pânzele sus” la comanda TVR în 1977 și că serialul a fost programat în fiecare duminică dimineața la ora 10. După 44 de ani, serialul încă are succes dar TVR nu a făcut până acum niciun remake.

Dan Cristian Turturică, noul președinte TVR, întoarceți-va la cele de demult, va fi un progres.
Cehii fac remake “Arabella”. Jana Nagyova ( Arabella) are azi 62 de ani, s-a retras din actorie și vinde turtă dulce in Germania. “ a postat prezentatorul pe pagina de socializare.

 

ADVERTISEMENT