Jandarm coronasceptic mort de Covid: ”Pentru cei cu creieru’ la ei viața merge înainte. Pentru restul, mască”

Adrian Baciu   
în HotNews
29/10/2020, 17:00
Jandarm coronasceptic mort de Covid: ”Pentru cei cu creieru’ la ei viața merge înainte. Pentru restul, mască”
Jandarm coronasceptic mort de covid: ”Pentru cei cu creieru’ la ei viața merge înainte. Pentru restul, mască”. Sursa foto: Facebook

Un jandarm de doar 43 de ani din Sibiu, coronasceptic, a murit miercuri, 28 octombrie, tocmai din cauza bolii pe care o lua în derâdere în urmă cu nici măcar o lună.

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, declara public, în mediul online, că nu crede în coronavirus. Din păcate, boala i-a dovedit că există și este mortală.

În urmă cu o zi, acesta a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean din 23 octombrie.

Un jandarm de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat. Cum ironiza Covid-19

Pandemia de Covid-19 face o nouă victimă în rândul angajaților din instituțiile importante ale statului român. Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, care nu credea în coronavirus, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul. Bărbatul avea 43 de ani, anunță Turnul Sfatului.

Din datele autorităților, acesta a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

”Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție.

Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu, conform sursei citate.

Cum ironiza jandarmul Covid-19

După ce boala i-a afectat grav organismul, mai exact în urmă cu patru zile, bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu acest virus. ”Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria acesta pe Facebook, pe 25 octombrie.

Anterior însă, tot pe pagina sa de socializare, jandarmul se dovedea a fi un veritabil coronasceptic și nu credea în eficiența măsurilor de protecție, cum ar fi masca.

Înainte de îmbolnăvire, mesajele publicate pe rețeaua socială erau împotriva măsurilor de protecție. Ionuț Câmpean spunea despre cei care au COVID că sunt plătiți să afirme că au boala și promova mesaje anti-mască.

Închide ×