Life

Jane Fonda, diagnosticată cu cancer la 84 de ani. Actrița a început tratamentul

Jane Fonda, una dintre cele mai îndrăgite actrițe americane, a anunțat că se confruntă cu o boală nemiloasă. Vedeta are 84 de ani și deja se tratează.
03.09.2022 | 14:31
Jane Fonda diagnosticata cu cancer la 84 de ani Actrita a inceput tratamentul
Jane Fonda, anunț trist pentru fanii săi. Vedeta are cancer la 84 de ani. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Artista, care a cunoscut faima datorită filmelor Barbarella și Cat Ballou, a fost diagnosticată cu cancer la 84 de ani. Blondina a început tratamentul, simțindu-se recunoscătoare că este vorba de o boală care are leac.

Jane Fonda, anunț trist pentru fanii săi. Vedeta are cancer la 84 de ani

Jane Fonda a făcut un anunț foarte trist pe rețelele de socializare. Actrița a scris un mesaj amplu prin care transmite că are limfom non-Hodgkin, o formă de cancer pentru care în următoarele 6 luni va face chimioterapie.

ADVERTISEMENT

Vedeta se simte norocoasă că starea sistemului din Statele Unite ale Americii este una bună. În plus, scriitoarea susține că nu va renunța la activismul său pentru climă și încearcă să vadă partea plină a pahaurlui.

„Aproape fiecare familie din America a trebuit să se confrunte cu cancerul la un moment dat sau altul şi mult prea mulţi nu au acces la asistenţa medicală de calitate pe care o primesc eu şi acest lucru nu este corect.

ADVERTISEMENT

Cancerul este un profesor și sunt atentă la lecțiile pe care mi le oferă. Un lucru pe care mi l-a arătat deja este importanța comunității. De a crește și de a aprofunda propria comunitate, astfel încât să nu fim singuri.

Iar cancerul, împreună cu vârsta mea – aproape 85 de ani – ne învață cu siguranță importanța adaptării la noile realități. Trăim cea mai importantă perioadă din istoria omenirii.

ADVERTISEMENT

Ce facem sau nu facem acum va determina ce fel de viitor va exista și nu voi permite cancerului să mă împiedice să fac tot ce pot”, este o parte din mesajul transmis de Jane Fonda pe contul de Instagram.

Jane Fonda, despre cauzele care duc la cancer

Jane Fonda este de părere că oamenii nu ar trebui să se gândească prea mult la remedii, ci la cauzele care duc la apariția cancerului. Acestea trebuie neapărat eliminate, fiind vorba de combustibili fosili sau pesticide.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, îndrăgita actriță va lupta în continuare alături de comunitatea sa pentru activism. Totodată, vedeta a vorbit și despre alegerile de la jumătatea mandatului din noiembrie, care sunt foarte importante.

ADVERTISEMENT