Life

Jane Seymour arată impecabil la 70 de ani. Actrița din „Dr. Quinn”, apariție inedită la plajă

Jane Seymour, actrița din „Dr. Quinn”, arată impecabil la 70 de ani, motiv pentru care s-a fotografiat în costum de baie la o plajă din Thailanda, acolo unde își petrece vacanța.
04.01.2022 | 13:11
Jane Seymour arata impecabil la 70 de ani Actrita din Dr Quinn aparitie inedita la plaja
Jane Seymour arată impecabil la 70 de ani. Cum s-a fotografiat la plajă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La 70 de ani, Jane Seymour arată impecabil și s-a fotografiat într-un costum de baie întreg în Thailanda, acolo unde a petrecut Anul Nou. Actrița din „Dr. Quinn” i-a surprins pe fani cu imaginea postată pe pagina de Instagram.

Jane Seymour, în costum de baie la 70 de ani

Jane Seymour are grijă de aspectul fizic la cei aproape 71 de ani pe care îi va împlini luna viitoare.

ADVERTISEMENT

edeta a postat o imagine în care apare într-un costum de baie albastru, zâmbitoare și privind spre cerul însorit din Thailanda, acolo unde și-a petrecut vacanța de Anul Nou.

De asemenea, îndrăgita actriță s-a bucurat și de un concert inedit al artistului Andrea Bocelli în Thailanda.

ADVERTISEMENT

„Când lucrurile te doboară, încearcă mereu să privești în sus.”, a scris Jane Seymour în descrierea fotografiei.

Jane Seymour
Jane Seymour, în costum de baie la 70 de ani. Sursa foto: Instagram

În cadrul unui interviu, actrița a fost întrebată cum reușește să-și mențină silueta la 70 de ani. Jane Seymour a dezvăluit că mănâncă doar o masă pe zi, practică Yoga și Pilates regulat și nu este o persoană sedentară.

ADVERTISEMENT

În plus, actrița consumă legume în proporție de 75%, pe care le asociază cu carne de pui, de curcan sau pește. Vedetei îi place foarte mult și ciocolata neagră.

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori, însă fiecare divorț a venit după ce și-a surprins partenerul cu o altă femeie. Primul mariaj a avut loc în 1971, cu Michael Attenborough, încheiat după numai doi ani.

ADVERTISEMENT

Au urmat căsătoriile cu Geoffrey Planer și David Flynn, apoi cu James Keach în 1993. După ce a crezut că și-a găsit, în sfârșit, marea iubire, actrița a primit o altă lovitură.

„Nu eu am fost cea care a pus capăt căsniciilor. Ei și-au găsit pe altcineva.”, a declarat actrița în cadrul unui interviu, potrivit The Sun.

Jane Seymour a recunoscut că ultimul divorț a marcat-o profund și că aproape a distrus-o. Mai mult, aceasta o cunoștea pe femeia cu care soțul ei a înșelat-o.

„Au fost făcute alegeri cu care nu am putut trăi. Am crezut că vom fi căsătoriți pentru totdeauna, dar James a făcut o alegere cu care nu eram la curent.

A găsit pe altcineva. M-am simțit oribil, am fost devastată. O cunoșteam, așa că a fost înfricoșător.”, a mai spus actrița din Dr. Quinn.

Din cele patru căsnicii, actrița are patru copii: Katherine Flynn (39 de ani), Sean Flynn (36 de ani), John Stacy Keach și Kristopher Steven Keach (26 de ani).

ADVERTISEMENT