Life

Jane Seymour, cuceritoare și la 71 de ani. E incredibil ce siluetă impecabilă are actrița! Cum se menține tânără

Jane Seymour este cuceritoare și la vârsta de 71 de ani. Actrița are o siluetă de invidiat și uimește pe toată lumea cu acest lucru. Cum reușește să-și mențină tinerețea?
22.07.2022 | 18:32
Cum își menține silueta impecabilă actrița Jane Seymour. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bătrânețea este inexistentă în viața unor star-uri internaționale, deși vârsta nu ar spune acest lucru. Actrița Jane Seymour atrage toate privirile și la 71 de ani, datorită siluetei sale impecabile.

Jane Seymour, siluetă trasă prin inel și la 71 de ani. Care este secretul ei

Jane Seymour arată senzațional, precum o adolescentă, la 71 de ani. Actrița are un corp bine lucrat la sală și picioare tonifiate. Așadar, vârsta este pentru ea doar un număr.

ADVERTISEMENT

Mulți fani se întreabă cum reușește Jane Seymour să își păstreze tinerețea. De curând, ea a dezvăluit o parte din secret: merge regulat la sală și face pilates. Totodată, nu uită de obiectivele pe care și le-a stabilit la începutul anului.

”Îți vine să crezi că suntem deja la jumătatea anului 2022?! 😅 Încă mai respectați rezoluțiile din ianuarie? Câți dintre noi împărtășesc obiective similare! Putem să le facem!💪🏻😊”, a scris Jane Seymour pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru CNN, Jane Seymour a mărturisit că are grijă și la alimentație. Consumă legume doar din grădina proprie și carne de pui, doar de ea crescuți, astfel încât să mânânce ouă și carne bio. Meniul ei zilnic este bogat în proteine și fibre.

Jane Seymour, fericită în plan sentimental

Pe lângă stilul de viață sănătos, Jane Seymour are o relație fericită cu producătorul David Green. Deși sunt împreună de 8 ani, nu vor să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Jane Seymour este mulțumită de cum decurge relația sa amoroasă și fără căsătorie. Nu pune presiune pe partenerul său să o ducă în fața altarului.

În trecut, Jane Seymour a avut două mariaje, dar nu reușite. Din 1971 până în 1973 a fost căsătorită cu Michael Attenborough, iar din 1977 până în 1978 cu Geoffrey Planer.

ADVERTISEMENT

Jane Seymour a dezvăluit, la un moment dat, într-un interviu pentru The Mirror că David Green este un bărbat inteligent, iar ea la rândul său este o femeie independentă.

”Îmi conduc viața, afacerile, îmi produc filmele și fac propriile alegeri. Sunt foarte norocoasă că am un partener care este foarte inteligent.”, a precizat Jane Seymour.

ADVERTISEMENT
Tags: