Life
notix pixel id

Jane Seymour, actriţa din Dr. Quinn, arată impecabil la 70 ani! Secretul siluetei: o masă pe zi, yoga și pilates

Dr. Quinn a fost un serialul care prin intrigă, acţiune, decor, dar mai ales interpretarea actriei Jane Seymour au făcut ca producția să fie una succes. Cum a sfidat actrița principală, Jane Seymour, trecerea timpului?
22.11.2021 | 18:32
Jane Seymor, actrița din Dr. Quinn.Sursa foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Serialul de mare succes Dr Quinn i-a adus lui Jane Seymour multă faimă, admiratori în toate colțurile lumii  şi 4 premii Primetime Emmy, iar actriţa, acum, în vârstă acum de 70 ani, a avut bucuria de a primi chiar și Globul de Aur.

Jane Seymour, actriţa din Dr. Quinn, arată impecabil la 70 ani

Acţiunea filmului Dr. Quinn este legată de anii 1800 şi de zbuciumul acelor vremuri. Serialul a atins subiecte sensibile precum migraţia, discriminarea, lipsa resurselor specifice perioadei şi lupta unei femei înt-o lume a bărbaţilor.

Producția a fost considerată curajoasă, acesta fiind unul dintre motivele succesului său și a audiențelor spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Serialul este şi astăzi urmărit cu interes de fani, iar Jane Seymour a sfitat trecerea timpului, păstrandu-și silueta într-un mod impecabil la 70 de ani.

Cum se menţine actriţa?

Întrebata fiind cum reuşeşte să îşi păstreze silueta, vedeta a declarat că mănâncă o singură dată pe zi, practică zilnic Pilates, face mişcare în aer liber, nu are perioade de sedentarism şi iubeşte să se bucure de natură. Alegerile ei alimentare au în spate filosofia cunsumului unui procent de 75% legume, la care asociază carne de pui, de curcan sau pește.

ADVERTISEMENT

Totodată, actriţa adoră ciocolata negră şi consumă uneori un pahar vin roşu, fiind modalitatea ei de a se răsfăţa, potrivit dailymail.com.

Echilibru, secretul aspectului exterior şi al armoniei interioare

Faimoasa actriţă a mai menționat că echilibrul este soluţia; mănâncă moderat, niciodată prea mult, niciodată prea puţin. O masă delicioasă, plimbări pe plajă, o carte bună, sucurile naturale, mult timp petrecut cu nepoții, mult soare, sunt câteva din secretele vedetei.

ADVERTISEMENT

Jane a subliniat că mișcarea este foarte importantă, având beneficii multiple. Actrița practică zilnic pilates, merge pe jos, alege plimbările în aer liber și practică yoga, uneori.

Vedeta a mai adăugat că nu a fumat niciodată şi consideră că acest apect a ajutat-o în a-și menţine tenul sănătos, nu este sub nicio formă adepta drogurilor, iar odihna este o armă cheie în menţinerea unui corp sănătos.

ADVERTISEMENT

Jane Seymour are 6 copii și trei nepoți

Actriţa are 4 casnicii la, 6 copii şi 3 nepoţi. Deşi a trecut prin momente foarte grele, Jane Seymour a găsit mereu puterea de a se afişa cu zâmbet, de a merge mai departe încrezătoare și a preferat să își păstreze viața privată departe de ochii presei.

În momentul de faţă, Jane Seymour postează pe canalele de social media momente din activitatea ei profesională, fiind în continuare foarte îndrăgostită de meseria ei. Vedeta le transmite mereu salutări fanilor prin intermediul postărilor de pe social media, de la emisiunile unde este invitată, de pe platourile de filmare sau de la evenimentele la care participă.

ADVERTISEMENT

Jane Seymour este curajoasă şi în alegerile vestimentare, alegând rochii mulate, cu paiete sau decoltate, arătându-şi cu mândrie formele.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri