Fotbal international

Janne Andersson, antrenorul Suediei, încrezător înainte de meciul cu România: “Sper să jucăm pe stadionul ăsta la Euro!”

14.11.2019 | 18:34
Janne Andersson antrenorul Suediei increzator inainte de meciul cu Romania Sper sa jucam pe stadionul asta la Euro
ADVERTISEMENT

Suedezii au susţinut conferinţa de presă oficială înainte de partida cu România de vineri, ora 21.45, la Arena Naţională, iar selecţionerul nordicilor, Janne Andersson, a declarat, plin de încredere, că vrea să joace pe acest stadion şi la Euro 2020. Arena bucureşteană va găzdui patru meciuri la turneul final, trei în grupe şi unul în optimi.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,60 este cota pentru “Ambele marchează și peste 2.5 goluri” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Janne Andersson, antrenorul Suediei, declaraţii pline de încredere înainte de meciul cu România

“Am lucrat foarte mult antrenamentul tactic. Am ales Cipru pentru că este vreme mult mai bună decât în Suedia. Nu vorbesc niciodată dacă e vreo echipă favorită sau nu, depinde doar de noi, ne-am pregătit bine săptămâna asta, avem multă încredere. La finalul partidei vom vedea care va fi echipa mai bună”

Andersson a vorbit şi despre “rasismul de la Bucureşti”, subiectul care i-a preocupat atât de mult pe cei din stafful naţionalei Suediei în ultimele zile: “Noi știm doar despre reguli. Am avut o întâlnire acum trei zile cu jucătorii și am discutat despre pașii pe care trebuie să-i urmăm dacă vor apărea probleme. Evident că aș vrea să jucăm aici la Euro, stadion frumos, sperăm să ajungem la EURO”, a spus selecţionerul Suediei.

ADVERTISEMENT

Andreas Granqvist, căpitanul naţionalei Suedei, a explicat jurnaliştilor români că faptul că nordicii şi-au prezentat echipamentul pentru Euro nu a reprezentat o aroganţă înainte de partida cu România. “Nu a fost decizia noastră să prezentăm echipamentul înainte de meci, nu a fost vorba despre acest joc. Nu e vorba despre optimism, este o regulă, Federația schimbă echipamentul la fiecare doi ani, dar sperăm să-l purtăm la Campionatul European”, a declarat fundaşul de 34 de ani de la Helsingborgs.